MHP'de Dünya Kadın Hakları Günü'nü teşkilatının tüm mensupları tarafından kutlanmaya devam ediyor.
MHP Grup Başkanvekili, Nevşehir Milletvekili Filiz Kılıç ve MHP Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla TBMM'de basın toplantısı düzenledi.
GELCEK VARSA KADIN VARDIR VURGUSU
Toplantıda Türk kadınının feraseti, cesareti ve yönetimdeki iradesinin üzerinde durduklarını belirten MHP'li Kılıç, “Kadınlarımızın siyasetteki ve toplumdaki vazgeçilmez yerini bir kez daha vurguladık. Kadın varsa, gelecek vardır. Kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

MHP'li Filiz Kılıç paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
Bugün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 91. yıl dönümü ve Dünya Kadın Hakları Günü. Bu vesileyle, Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekilimiz Pelin Yılık ile birlikte Gazi Meclisimizin çatısı altında bir basın toplantısı gerçekleştirdik. Türk kadınının feraseti, cesareti ve yönetimdeki iradesi üzerine durduğumuz toplantımızda, kadınlarımızın siyasetteki ve toplumdaki vazgeçilmez yerini bir kez daha vurguladık. Kadın varsa, gelecek vardır. Kutlu olsun!