Türkgün | Gündem | MHP’li İlyas Topsakal’dan Azerbaycan Anım Günü mesajı!

MHP’li İlyas Topsakal’dan Azerbaycan Anım Günü mesajı!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, 27 Eylül Azerbaycan Anım Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Karabağ uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, 27 Eylül Azerbaycan Anım Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Karabağ uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle andı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal, 27 Eylül Azerbaycan Anım Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Topsakal, mesajında 27 Eylül'ün, Azerbaycan milletinin Karabağ uğruna aynı iradede birleştiği ve vatan sevgisinin fedakarlıkla mühürlendiği tarihi bir gün olduğunu belirtti.

Karabağ'a uzanan yolun, cephede mücadele eden askerlerin cesareti kadar, onların arkasında tek yürek duran milletin inancı ve devletin kararlılığıyla açıldığını ifade eden Topsakal, yıllarca hafızalarda yaşatılan vatan hasretinin milli birlik ve dayanışmayla yeniden tarihi bir iradeye dönüştüğünü kaydetti.

"Azerbaycan’ın birliği daim, şehitlerinin ruhu şad olsun"

MHP'li İlyas Topsakal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

27 Eylül, Azerbaycan milletinin Karabağ uğruna aynı iradede birleştiği, vatan sevgisinin fedakârlıkla mühürlendiği tarihî bir gündür.

Karabağ’a uzanan yol; cephede mücadele eden askerin cesareti kadar, arkasında tek yürek duran milletin inancı ve devletin kararlılığıyla açılmıştır. Yıllarca hafızalarda yaşatılan vatan hasreti, millî birlik ve dayanışmayla yeniden tarihî bir iradeye dönüşmüştür.

Anım Günü vesilesiyle Karabağ uğruna canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve hürmetle yâd ediyor; gazileri ve kahraman Azerbaycan ordusunu saygıyla selamlıyorum.

Karabağ, uğruna verilen canlarla vatan; o emanete sahip çıkan millî birlikle ebedîdir. Kardeş Azerbaycan’ın birliği daim, şehitlerinin ruhu şad olsun.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...