Zonguldak’ta borcu nedeniyle evi haczedilen Batuhan H., girdiği banka şubesinde tabancayla yere ateş etti.
Olay, Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre haciz işlemleri nedeniyle evinin satışa çıkarılmasına tepki gösteren şüpheli, banka içinde görevlilerle tartıştıktan sonra tabancasını ateşledi. Olayın ardından Batuhan H., müdahale eden polislere teslim oldu.
şüpheli ise emniyete götürüldü
Batuhan H., belinden çıkardığı tabancayla yere ateş etti. Banka çalışanları silah sesiyle dışarı kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şüpheli, kendisine müdahale eden polis ekiplerine teslim oldu. Polis, banka çevresinde geniş güvenlik önlemi alırken, şüpheli ise emniyete götürüldü.
Banka şubesi tedbir amacıyla kapatıldı
Banka şubesi tedbir amacıyla bir süre kapatıldı. Ekipler, şubede inceleme yaptı. Bu sırada bazı kişilerin banka önündeki ATM’den işlem yapmak için sıra beklemeye devam ettiği görüldü.