Sağlık alanında yerleri doldurulamaz olan hemşirelerin gününü kutlamak isteyen pek çok kişi Whatsapp Facebook ve Instagram’da paylaşmak üzere en güzel 12 Mayıs Hemşireler Günü mesajlarını arıyor. Haberimizde, görevlerine başlarken, önce insan diyerek yemin eden hemşirelerimiz için kutlama mesajlarını derledik….

WHATSAPP FACEBOOK VE INSTAGRAM İÇİN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJLARI

Sağlık ordusunun vazgeçilmezleri hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun.

Sevgi, şefkat ve hoşgörünün simgesi haline gelen hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

Sağlık sektörünün vazgeçilmez haline gelen tüm hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü, sağlık personelimize kutlu ve hayırlı olsun

Ebe ve hemşireler günü kutlu olsun. Bu ülke sizinle gurur duyuyor.

“Önce İnsan” diyerek halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin “Hemşireler Gününü” kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan tüm hemşirelerimizin hemşireler günü kutlu olsun.

12-18 Mayıs Hemşireler haftası. Bütün hemşirelerimizin Hemşireler günü kutlu olsun

Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşirelerimizin “12 Mayıs Hemşireler Gününü” Kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan hemşirelerimizin Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası kutlu olsun.

Tüm hemşirelerimizin, Hemşireler Haftasını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, değerli Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftasını kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemleri olan insanların, bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olan bir sağlık personelidir. Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan ve mesleklerini büyük

bir fedakarlıkla yerine getiren bütün hemşirelerimizin, 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlar sağlık ve mutluluk dilerim.

Salgınla mücadele ettiğimiz şu dönemde, toplumumuz için sizler sanınızı ortaya koydunuz. Günlerce ailenizi ve sevdiklerinizi bu yüzden göremediniz... Türk Toplumu, bu döneminde göstermiş olduğunuz insanüstü çabalarınız, özveriniz ve fedakarlığınızı asla unutmayacaktır. Hemşireler Gününüz Kutlu Olsun. 

Hastalığı hekime, hastayı hemşireye emanet ediniz. Tüm meslektaşlarımın Hemşireler Günü kutlu olsun...

Türkiye adına siz hemşireler tek tek şükran borçluyuz ve minnettarız. Bu sebeple sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Hemşireler Gününüz kutlu olsun.

Ellerimizle doğan canlarla, ellerimizde yiten hayatlar arasında yaşadığımız tarifsiz duygularımız var bizim. 12 Mayıs “Hemşireler Günü” kutlu olsun...

Her türlü olumsuzluktan, maddi manevi zorlukta, ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığın dan ödün vermeksizin her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan tüm hemşerilerimizin 12 Mayıs “Hemşireler Gününü” kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim...

Yangında, selde, hastalıkta, hep yanımızdasın sen. Beyaz formalı melek, acılarımızın ilacısın sen... Hemşireler Günün kutlu olsun.

Emeğin ödenmez, kıymetin bilinmez, Hakkını helal eyle gönlümüzdeki yerin silinmez. Hemşirem. Hemşireler Günün kutlu olsun.

Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan değerli hemşerilerimizin 12-18 Mayıs hemşirelik haftasını kutlar,meslek hayatlarında başarılar dilerim...

Hemşireler meleklerin yeryüzüne inmiş halidir. Ben de dahil olmak üzere bütün meslektaşlarımın Hemşireler Günü kutlu olsun.

Sağlık sistemimizin temel direği hemşirelerimiz. “Hemşireler Gününüz” kutlu olsun.

Sevgili Hemşirem, sağlığıma kavuşmam için çok emek verdin. Emeklerin sayesinde hastalığımı yendim. Sana sonsuz teşekkürü borç bilirim. Sizler iyi ki varsınız. Hemşireler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.

 

Editör: Haber Merkezi