Resimli, yazılı en güzel Kadir Gecesi mesajları haberimizde yer alıyor. İslam Aleminin en kıymetli gecelerinden biri olan Kadir Gecesini, 31 Mayıs Cuma idrak edeceğiz. Bu mübarek geceyi inananlar evlerinde ve camilerde dua ve ibadetlerle geçirecekler. Uzaktaki ve yakındaki sevdiklerinin Kadir Gecesini kutlamak isteyenler, şimdiden resimli, yazılı en güzel Kadir Gecesi mesajlarını aramaya başladılar. Kadir Gecesi'nin kesin tarihi tam olarak bilinmese de Ramazan ayının 27. gecesi Kadir Gecesi olarak tahmin ediliyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi Ramazan-ı Şerif Kadir Gecesinde yapılacak hatim duaları ile yolcu edilecek. Haberimizde rahmet ve mağfirete vesile olacak olan Kadir Gecesinde sevdiklerinize gönderebileceğiniz resimli, yazılı en güzel Kadir Gecesi mesajlarını bir araya getirdik.

Resimli, yazılı en güzel Kadir Gecesi mesajları

Kim inanarak ve sevabını bekleyerek Kadir gecesini idrak ederse Allahü Têâlâ da onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar... Sizin ve ailenizin Kadir Gecenizi ve Cuma'nızı tebrik ederim.

Rabbim dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullarından eylesin inşallah. Hayırlı Kandiller.  

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan bertaraf olmak adına bu gece ellerimizi semaya kaldırıp, her zamankinden daha çok dua edelim Allah bağışlayan ve affedendir, hatırlayalım, Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu Kadir gecesinde, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz ve Cuma'nız mübarek, dualarınız kabul olsun.

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının percerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde duşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.Kandiliniz Kutlu olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. Kandiliniz kutlu olsun.

Bu gece kulun yakarış ve yalvarışlarını Yüce Allah'a sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden çokça yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir geceniz ve Cuma'nız hayırlı olsun!

İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere...

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda bulunsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kadir Geceniz ve Cuma'nız mübarek olsun!

Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun!

Kadir geceniz ve Cuma'nız mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber huzurlu ve mutlu bir biçimde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kandiller..!

Kur-an'ı Kerim'in nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz ve Cuma'nız mübarek olsun.

Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi'nde, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Ağaçlardan dökülen her bir yaprak duacınız; Kur'an-ı Kerim yoldaşınız olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Samimiyetle iman edenler; kalplerini her türlü günah ve nifaktan arındıranlar; dürüstlükle ve tatlılıkla konuşanlar, tamahkarlıktan uzak duranlar, gerçekten mutluluğa ererler. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun !

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mübarek olsun.

Ey Rabbim, dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam’ın yolundan ayırma. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....  

"Şüphesiz, o Kur'ân'ı Kadir Gecesinde indirdik. Bilir misin, Kadir Gecesi nedir? Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır."

Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir geceniz kutlu olsun.

Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi yaklaşırken, Kadir Gecesi mesajları en çok aranan konular arasına girdi. Kuran-ı Kerim'in Peygamber Efendimize indirilmeye başladığı Kadir Gecesi, tüm İslam alemi tarafından ibadetlerle eda ediliyor. Bu mübarek gecede sevdiklerine ve yakınlarına en güzel dualarını göndermek isteyenler, resimli yazılı en güzel Kadir Gecesi mesajlarını arıyor. Haberimizde bir araya getirdiğimiz Kadir Gecesi mesajlarını siz de sevdiklerinize kolaylıkla gönderebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi