Kırmızı Oda 51. yeni bölüm izle ekranı haberimizde. Kırmızı Oda dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Bugünkü Kırmızı Oda yeni bölümünde Pembe'nin hikayesi anlatılacak. Kırmızı Oda'ya bu hafta Meltem Cumbul da Pembe karakteri ile katıldı. İşte Kırmızı Oda yeni bölüm full izle kesintisiz izle detayları...

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FULL İZLE 

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kırmızı oda, bu akşam 20.00 de yeni bölümü ile ekranda olacak.

KIRMIZI ODA 51. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda'da bu hafta Pembe'nin hikayesi anlatılacak. "Derya'nın tercih edilme sevinci..." "Kendi ayaklarımız üstünde durup kimsenin bize değer biçmesini beklemezsek bir şeyler değişecek..."

Kırmızı Oda pembe

MELTEM CUMBUL KİMDİR?

Meltem Cumbul, 5 Kasım 1969, İzmir doğumlu. Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Kolejinde başladığı liseden 1987 yılında Ata Kolejinden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalından mezun oldu.

Meltem Cumbul'un kariyeri; Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın da (Head On) aralarında olduğu on altı sinema filmi, 'Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi' olma başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi; Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dâhil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nı Korhan Abay ile birlikte sunmuştur.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, mezun olduğu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde hâlen öğretmektedir.

KIRMIZI ODA DİZİSİ KONUSU NE? 

Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor.

Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikâyesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır. Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikâyelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Gülçin Kültür Şahin

Sezin Bozacı

Binnur Kaya

Baran Can Eraslan

Editör: Haber Merkezi