ATV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümden itibaren milyonları ekranlara kilitleyen dizi Kuruluş Osman yeni bölümüyle 18 Aralık Çarşamba akşamı seyircisiyle buluşacak. Yayınlanan son bölümde Bala Hatun Yannis’in elinde esirdi. Peki, Kuruluş Osman 5. Bölümde neler yaşanacak? İşte, yeni bölümle ilgili merak edilenler…

"Bizim şehitlerimizin ardından Fatiha okunur, sizi hiç kimse hatırlamayacak!"

Osman, Edebalı'nın kızı Bala Hatun'u Yannis'in elinden kurtarmayı başarır ancak Bala Hatun zehirlenmiştir ve panzehiri ise Yannis'in elindedir. Dündar Bey'in oğlu Batur'u bıçakladığı için kafesli çadıra atılan Osman, kaçtıktan sonra ilk kez Dündar ile karşı karşıya gelecektir. Dündar Bey ve Osman'ın bu yüzleşmesi obada neler doğuracak? Kızı kaçırılan Edebalı, onun iyileşmesi için ne yapacak? Osman, Yannis'in elindeki panzehiri alıp Bala'yı kurtarabilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 5. BÖLÜM YENİ FRAGMAN

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Gün, şehadet günüdür!" #KuruluşOsman yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de #atv'de! @atvturkiye @m.mehmetbozdag @bozdagfilm

Kuruluş Osman (@kurulusosman)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yannis, kanlı planını hayata geçirerek göl kenarındaki pazarı basıp, Edebalı'nın kızını kaçırmayı başarmıştır. Bu iş için taşeron olarak Katalan savaşçıları kullanan Yannis, Bala Hatun'dan istediklerini öğrenebilecek midir? Osman ise esiri Teokles'i kaçıran Batur Alp'a oba meydanında ceza kesmiştir. Bunun karşılığında kafesli çadıra hapsedilecektir. Kafesli çadırda pazar baskınını ve Bala Hatun'un kaçırıldığını öğrenen Osman ne yapacaktır?

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi