Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Leke 6. bölümüyle 21 Mayıs akşamı izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her hafta en çok izlenen ve en çok aranan dizilerden biri olma özelliği taşıyan dizi Leke, ilk bölümlerden bu yana dizi severler tarafından yakın takip altında. Yeni bölümün yayın saatinden önce dizinin hayranları, bölümü inretnet üzerinden canlı izleyebilmek için Leke 6. bölüm 21 Mayıs full izle Kanal D ve Leke son bölüm tek parça full izle tarzında aramalarını yoğunlaştırıyor. 14 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümde, Cem'in Yasemin hakkında araştırma yapmasına öfkelenen Yasemin, Cem'e "buraya kadar" demiş ve çift ayrılığın eşiğine gelmişti. Bu hafta ise, aşklarına kaldıkları yerden devam eden Cem ve Yasemin'ini yeni olaylar bekliyor. Arda'nın açılış yemeğinde Arda, Yasemin'i teknedeki geceden hatırladığını söylüyor. Bunun üzerine zor durumda kalan Yasemin Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı?merak ediliyor. Öte yandan Oktay'ın hastanede olması sebebiyle yerini vekaleten Cem' e bırakması Mehmet'i deliye döndürüyor. Yenilgiyi hazmedemeyen Mehmet yeni ve hain planlar yapıyor. İşte, Leke 6. bölüm izleme linki ve bölüm hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

Leke 6. bölümde neler olacak?

Arda'nın beklediği karşılaşma açılış gecesinde gerçekleşir. Arda, özellikle Cem'in yanında, teknedeki gecede tanıştıklarını hatırlatır. Bu esnada mali şube şirkete baskın yapar. Karakolda ifade vermek zorunda kalan Arda'ya ağabeyi Cem destek olur. BU yaşananlardan büyük üzüntü duyan Yasemin Cem'e her şeyi anlatma kararı alır. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yedikleri esnada Yasemin Cem'e yaşadıklarını anlatacak mıdır?

Oktay geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede kalınca yerini genel müdürlüğü vekaleten Cem'e bırakır. BUnu üzerine Mehmet deliye döner. Yenilgiyi kabullenmez ve büyük bir plan hazırlar.

Birkan, Serpil'in ofisine dinleme cihazı yerleştirir. Bu sayede Meto ile yaptığı konuşmayı dinler. Bu öğrendiklerini Serpil'e karşı kullanarak Yasemin'in evine girebilmek için olmayacak bir istekte bulunur.Arda, hiç beklenmedik bir anda Yasemin'İn evine gider. Bu ziyaretten sonra her şey değişir.

Leke 6. bölüm 21 Mayıs full izlemek için buraya tıklayın

Leke 6. bölüm 1. fragmanı

Leke 6. bölüm 2. fragmanı

Leke 6. bölüm 3. fragmanı

Leke son bölümde neler oldu?


 

Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke oldu. Aynı vakitte Cem ve Mehmet otele geldi. Birkan tarafından Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirildi. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duydu.  Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başladı.Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün geldi. Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaştı. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duydu. Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verdi. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verdi ve gecede Yasemin görev aldı. Ferhan ve Cem'i açılışa davet etti. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynadı. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya geldi.

Leke 5. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi