Leke dizisi konu nedir? ve Leke dizisi oyuncuları kimler? bugünlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasına girdi. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Leke dizisinin ilk bölümü 16 Nisan Salı akşamı görücüye çıktı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla, iddialı bir yapım olduğu iddiasını taşıyan dizi, televizyon izleyicileri tarafından da yakın takibe alındı. Leke dizisinin yayınlanan ilk iki fragmanı da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Peki, Leke dizisi konu nedir? Leke dizisi oyuncuları kimler? İşte çok merak edilen dizi ilgili detaylar ve Leke dizisi fragmanı...

Leke dizisi konu nedir?

Yasemin’in hikayesi Almanya’da başlamış, hayatın iniş çıkışları içinde kendini yetiştirme yurdunda bulmuştur. Ancak yaşamaktan korkmamış, hukuk fakültesine girmeyi başarmıştır. Artık hem okuyup hem de çalışmaktadır. Hayattaki tek amacı, babaları farklı olduğu için yetiştirme yurdunda büyüyen işitme engelli kardeşinin velayetini almaktır. Bir yandan da kardeşi Murat’ın ameliyatı için para biriktirmektedir. 

Cem, varlıklı bir ailenin iki çocuğundan büyük olanıdır. Çocukken annesi Belkıs ve babasını ayrı düşüren, hayatlarını alt üst eden bir olaya tanık olmuştur... Cem; işinde başarılı, parlak bir adam olur. Ancak geçmişte yaşananlar yüzünden kadınlara mesafeli ve güvensizdir. 

Yasemin ve Cem’in hayatı; Cem’in şirketinin organizasyon gecesinde yaşanan bir olayla kesişir. İki kırık kalp, iki yaralı ruh…  Karanlık sırların, ihtirasların, entrikaların arasında yeşermeye çalışan saf bir aşk… Gurur mu galip gelecek aşk mı? 

Leke dizisi oyuncuları kimler?

Burak Sevinç (Cem Yenilmez)

Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekar bir iş adamı. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt süt oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor. 

Melis Sezen (Yasemin Adıvar)

Güzel, zarif, duru bir kadın Yasemin. Onunla aynı ortamda olup da onu fark etmemek mümkün değil. Güzel olmanın da ötesinde onu farklı kılan şey duruşu. Yasemin kendi doğruları ile yaşayan, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığı şeyi sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı, kararlı genç bir kadın. Kardeşi Murat   ile birlikte yetimhanede büyümüş. Murat’ın kulakları duymuyor. Murat’ın velayetini almak için uğraşıyor. Bir yandan da Murat’ın ameliyatı için para biriktiriyor. Hukuk okuyor ve aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışıyor. Yetimhaneye geldiği gün tanıştığı Şirin hayattaki en yakın dostu.  

Mehmet Bozdoğan (Birkan Atılgan)

Serpil'in kardeşi. Çok zeki ama zekasını kötülüğe kullanan kirli bir polis. Yaptığı her eylemde son derece sistemli ve dikkatli. Empatiden yoksun. Çevresindeki tüm insanları kendi kontrolünde tutmak istiyor. Kontrolü dışına çıkmak isteyen herkese karşı acımasız. Ama kendinden daha güçlü insanlar söz konusu olduğunda otoriteye boyun eğme konusunda da oldukça becerikli.

Serpil Zengin (Selen Uçer)

Birkan’la birlikte dağılmış, parçalanmış kötü bir ailenin çocukları. Bu hayatta birbirlerinden başka hiç kimseleri yok. Birbirlerini hem çok seviyorlar hem de birbirlerinin gözlerini oyuyorlar. Serpil'in sahip olduğu bir organizasyon şirketi var. Yasemin, bu şirkette çalışıyor.

Şirin Acar (Tuğçe Açıkgöz)

Sempatik, güzel bir kız. Yasemin’in yetiştirme yurdundan en yakın arkadaşı.  Bilerek hiç kimseye kötülük yapmıyor. Ama zorda kalırsa da kendi çıkarını düşünüyor. Yasemin kadar akıllı, eğitimli ya da donanımlı değil. Bulabildiği tek iş Serpil’in şirketindeki stant mankenliği işi...  

Selahattin Paşalı (Arda Yenilmez)

Delifişek, asi, kibirli, öfkeli genç bir adam. Özel bir üniversitede yıllardır iktisat öğrencisi. Halası Ferhan Arda’ya annelik yapmış. Arda abisinin gölgesinde kalarak büyümüş. Zaman geçtikçe Cem’in başarılarının, karakterinin, gücünün altında ezilmiş. Abisinin yanında kendini bir hiç gibi hissediyor. Bu yüzden abisine karşı hep öfkeli.  

Nurinisa Yıldırım (Ferhan Yenilmez)

Hiç evlenmemiş, kendisini Arda ve Cem’e adamış bir kadın. Görünürde çocuklar için kendi hayatından vazgeçmiş olsa da aslında annelik duygusunu böyle gidermeye çalışmış...Hayattaki tek amacı Belkıs’ı yok etmek. 

Tolga Güleç (Mehmet Tuna)

Genç bir iş adamı. Marine Marine Holding Ceo Yardımcısı. Çok iyi bir çevreden gelen, iyi eğitimli ama hırsları kendini aşan bir adam. Hayattaki tek rakibi Cem.  

 

Leke ilk bölüm 1.fragmanı

Leke ilk bölüm 2.fragmanı


 

Editör: Haber Merkezi