Türkgün | Magazin | Özcan Deniz'le Ercan Deniz'in kardeş kavgası mahkemeye taşındı!

Özcan Deniz'le Ercan Deniz'in kardeş kavgası mahkemeye taşındı!

Özcan Deniz ile Ercan Deniz arasındaki tartışma, ileri bir boyuta geçti. Karşılıklı ithamların olduğu olayda Ercan Deniz, kardeşi Özcan Deniz'e karşı dava açtı.

Özcan Deniz ile Ercan Deniz arasındaki tartışma, ileri bir boyuta geçti. Karşılıklı ithamların olduğu olayda Ercan Deniz, kardeşi Özcan Deniz'e karşı dava açtı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Özcan Deniz ağabeyi Ercan Deniz hakkında, 'Ağabeyim 150 milyonumu çaldı' demiş ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da, 'Özcan Deniz YouTube hesabım da haksız bir şekilde Deniz Film bünyesinde tutulmakta. Bu hesaplardan (X ve YouTube) herhangi bir paylaşımı, benim yapmadığımı bilmenizi isterim' ifadesini kullanmış daha sonra da, ağabeyi Ercan Deniz'e yılan videosu üzerinden göndermede bulunmuştu.


Kardeşinin söylemleri sonrası katıldığı yayında açıklamalarda bulunan ağabey Ercan Deniz'se, '150 milyonum çalındı diye başladı. Sonra şirkete kendi ekipleri geldi, şirkete borçlu çıktı bu sefer. Sonra kusura bakma kardeşim çalışamayacağız dedim. Özcan beyin sadece dizideki karakterlerinden dolayı Özcan Deniz diyoruz. Evliliğini bile bir sene yönetememiş birinden bahsediyorum' dedi.

Ercan Deniz'in, kardeşi Özcan Deniz'e karşı dava açtığı da öğrenildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...