MasterChef 2021'in en dikkat çeken isimlerden biri olan Sergen Özen yarışmada en dikkat çekici isimlerden birisi oldu. İddialı sözleri ve atışmaları ile de gündeme gelen yetenekli yarışmacının hayat hikayesi merak ediliyor. Bu kapdamda, "Mastercef Sergen kimdir, nereli? Sergen Özen kaç yaşında, nerelerde çalıştı, Instagram adresi ne?" gibi sorulara yanıt aranıyor.

MasterChef Sergen 25 yaşında ve aslen Tekirdağlı'dır. Ayrıca MasterChef Sergen geçen sezon da Mastercef'e katılmıştı.

Sergen Özen, MasterChef 2021'de son dörde kalan ilk isim oldu.

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

Masterchef 2021 ana kadroya girme yolunda final yarışmasında 2. olan Sergen Özen 25 yaşındadır. Aslen Tekirdağ'lı olan Sergen, geçen sene de yarışmaya katılmıştı fakat eleme turunda yemeğine sos katmayı unuttuğundan dolayı elenmişti. Sergen Özen otelcilik lisesinden mezun olmuştur. 9 senedir aşçılık yapmaktadır. Köfte üzerine dükkanı bulunmaktadır.

Masterchef Sergen Özen Otelcilik lisesinden mezundur ve dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hayatı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında 2. tura kalan Tekirdağlı Sergen Özen şeflerle girdiği sempatik diyaloglarla yarışmanın ilgi odağı haline geldi.

Sergen Özen Demi glace sosu ile hazırladığı mantarlı kuzu yemeğiyle şeflerin karşısına çıkmış ve üç şeften de evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştı.

MASTERCHEF SERGEN İNSTAGRAM ADI NEDİR?

MasterChef Sergen Instagram hesabı 124bin takipçiye sahip. MasterChef Sergen'in takipçi sayısının ilerleyen bölümlerde daha da artası bekleniyor. MasterChef Sergen instagram'da @sergenozn adresiyle paylaşım yapıyor.

MASTERCHEF SERGEN'İN DÜKKANI NEREDE?

Mastercef Sergen Özen Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde dükkan işletmektedir. Sergen Özen sahip olduğu köfteci salonunda meşhur Tekirdağ köftesi yapmakta.

Editör: Haber Merkezi