Masterchef Türkiye'de büyük gün geldi ve final yarışması yapıldı. Masterchef Türkiye büyük finalinde bu akşam Hasan ve Eren son kez hünerlerini sergiledi. Masterchef Türkiye canlı yayında bir yarışmacı birinciliğini ilan etti ve 2022 Masterchef şampiyonu oldu. Masterchef Türkiye'de şampiyon olan isim lüks arabanın sahibi oldu. Peki Masterchef 2022 şampiyonu kim oldu? Masterchef şampiyonu kim belli mi? Masterchef'te şampiyon Hasan mı Eren mi oldu? 

MASTERCHEF ŞAMPİYONU 2021 KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2021 programında Eren Kaşıkçı şampiyon oldu. MasterChef Türkiye'de bu sezon şampiyon olan yarışmacı Eren Kaşıkçı, son model bir otomobil sahibi oldu.

eren

MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONU NASIL BELİRLENDİ?

MasterChef jürisi ilk final akşamında yarışmacılardan üç yemek istedi. İlki yarışmaya ilk katıldıkları tabak, ikincisi yaratıcılık, üçüncüsü ise hayatlarında önemli bir yeri olan yemekler olarak açıklandı.
İki gün üst üste yapılan oyunlarla 2021 MasterChef şampiyonu belirleniyor. Şampiyon ise bugün canlı yayında yapılan oyunlar netleşmiş olacak. Perşembe günü Hasan ve Eren, üç farklı yemek hazırladı. Yemekler için verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacılara on üzerinde puan verdi.
MasterChef'e katılırken yaptıkları ilk yemekte 24 puanla Eren öne geçti. Hasan ise 20 puanla ikinci oyuna geçmiş oldu. Yarışmacılar ikinci etapta yaratıcılık yaptı ve Eren yine birinciliğini sürdürdü.
Son tabak olan tatlı ile birlikte Eren 65, Hasan ise 59 puan aldı. Bu puanlar ile birlikte finalin ilk turunda kazanan isim Eren oldu.
Sezonun şampiyonu ise 14 Ocak Cuma günü yapılacak yemeklerle canlı yayında belli olacak. Cuma günü ise yarışmacılar, Türk mutfağı yaratıcı menü kapsamında üç yemek yapacak.

 

Editör: Haber Merkezi