Araştırmacı Müge Anlı'nın programı heyecanlı bir sezonu daha geride bırakmaya hazırlanıyor. Programın son haflarına Büyükşen çifti cinayeti damga vurdu. Yakında sezon finali yapacak olan program hakkında, Müge Anlı ne zaman sezon finali yapacak soruları sorulmaya başlandı. Seyircilerin merak ettiği diğer bir konu ise Büyükşen cinayetinin çözülüp çözülmediği konusu. 

Koronavirüs salgını nedebiyle yayınlarına ara veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bölümleriyle 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü ekranlara gelmeye başlamıştı.

MÜGE ANLI NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPIYOR? YENİ SEZON NE ZAMAN?

Her yıl 1 ay boyunca programa ara veren Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2 Temmuz 2021 tarihinde sezon finali yapacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bu sezona 24 Ağustos 2020 yılında başlamıştı.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ?

Müge Anlı ile Tatlı Sert çözülemeyen olayları aydınlatmaya devam ediyor. Üç yıl önce işlenen ve yeniden gündeme gelen Necla-Metin Büyükşen çift cinayetinde ipuçları toplanmaya devam ediyor. Çiftin küçük oğlu Osman Büyükşen ailesinin katilini bulmak için Müge Anlı'da. Şüpheler ise çiftin kızı Büşra, büyük oğulları Uğur ve gelinleri Betül üzerinde yoğunlaşmıştı.

Müge Anlı'da işlen Büyükşen cinayetindeki sır perdesi henüz aralanmadı. Osman Büyükşen'in programdaki feryadı sonrası bir kez daha harekete geçildi. Müge Anlı, cinayeti çözmek için özel ekip kurulduğunu duyurdu. 

NECLA - METİN BÜYÜKŞEN OLAYININ GEÇMİŞİ

İddiaya göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti. Necla Büyükşen'e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaralayarak kaçtı. Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı. Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR?

Konya'da işlenen cinayet ile gündeme gelen Osman Büyükşen, öldürülen çift Necla - Metin Büyükşen'in küçük oğlu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıklı doktoru olan Osman Büyükşen 1988 doğumlu.

Editör: Haber Merkezi