Türkiye, aşılama çalışmalarında mesafe kat etmeye devam ediyor. En son 50 yaş üstü bireylerin aşılandığı programa yeni bir grup daha dahil oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılama progamına dahil edildiğini duyurdu. Bu sektörlerde çalışan kişiler aşı randevusunun nasıl alınacağını merak ediyor.

MÜZİSYEN, FİLM VE DİZİ, PRODİKSİYON EKİPLERİ NE ZAMAN AŞI OLACAK?

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Bakan Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin de aşılama gruplarına dahil edildiğini duyurdu.

Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

AŞI

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR?

Aşı randevusu almak için MHRS ve e-Nabız aracılığıyla aşı randevu ekranına giriş yapmanız gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve şifresi ile sistem giriş yaptıktan sonra 'aşı randevusu' ekranı karşınıza çıkıyor. Aşı randevusu ekranından istediğini aşı tercihini, hastane ve saat tercihinizi yapabilirsiniz. Ayrıca MHRS Alo 182 hattını arayarak da aşı randevularını alabiliyor.

E-NABIZ AŞI RANDEVUSU İÇİN TIKLAYIN...

Editör: Haber Merkezi