Netflix'in yeni dizisi Şahmeran hakkında araştırmalar gün geçtikçe artıyor. Adana çekimleri tamamlanan yapımın ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Peki, Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı Şahmeran dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Şahmeran dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

NETFLİX ŞAHMERAN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çekimleri Adana'da tamamlanan dizinin bu yıl içerisinde Netflix'te olması bekleniyordu. Dizinin ilk 8 bölümü yılın ilk çeyreğinde seyircisiyle buluşacak.

ŞAHMERAN DİZİ KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

400 yaşındaki aslında yılan olan bir grup üniversitelinin hikayesinin anlatılacağı dizide, yılan oldukları belli olmasın diye gözlerini lensle kapatan karakterlerin hikayelerine yer verilecek. Zira, Şahmeran'ın kelime anlamı, başı insan gövdesi yılan şeklinde efsanevi bir yaratıktır.

Tims&B Productions'ın yapımcılığı üstlendiği, Pınar Bulut'un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay'ın yönetmenliğini yaptığı Şahmeran dizisi oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Ayşe Lebriz, Nilay Erdönmez gibi isimler yer alıyor.

 

Editör: Haber Merkezi