Sosyal medya sitelerinde ‘Nalet Bebe’ takma adıyla bilinen Ömer Başdoğan'ın başrolünde oynadığı Şahane Hayaller filmi bu akşam Fox Tv’de yayınlanacak. Komedi içeriklerle adınsan sıkça söz ettiren ünlü oyuncunun hayatın merak eden pek çok kişi, Ömer Başdoğan (Nalet Bebe) kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Sorularına cevap arıyor.

ÖMER BAŞDOĞAN (NALET BEBE) KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ömer Başdoğan, 1990 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir.

Bir süre kamu sektöründe çalışan Ömer Başdoğan, Vine videolarıyla sosyal medyada meşhur oldu.

Youtube ve Instagram’da binlerce kişi tarafından tanınan Ömer Başdoğan, çok sayıda içerek üreterek takiplerini eğlendirmeyi başardı.

Sosyal medyadaki gösterdiği başarılı performans sonrası filmlerde rol alan Ömer Başdoğan, ilk oyunculuk deneyimini 2019 tarihinde gösterime giren ''Hep Yek 3'' sinema filminde yaşadı.

Sosyal medyada ‘Nalet Bebe’ olarak tanınan Ömer Başdoğan, 31 Mayıs 2019 tarihinde vizyona giren Enes Batur Gerçek Kahraman filminde rol alan isimlerden biri oldu.

Başdoğan,  son olarak senaristliğini kendi üstlendiği 2020 yılında vizyona giren "Şahane Hayaller" filminde başrol olarak görev aldı. 

Sosyal medya fenomeni  Ömer Başdoğan, 2014 yılında evlenmiştir.

ÖMER BAŞDOĞAN HANGİ FİLMLERDE OYNADI?

13 Şubat 2019’da Hep Yek sinema filmi ile ilk defa kamera önüne geçen Başdoğan şu filmlerde rol aldı:

Bizim Semtin Çocukları
Hep Yek
Enes Batur Gerçek Kahraman
Şahane Hayaller
Hep Yek 3 Titrettin Beni

Sosyal medyayı en iyi kullanan isimlerden biri olan Başdoğan’ın Instagramda ise 1milyon 800 bin takipçisi bulunmaktadır.

Başdoğan, Instagram'da "naletbebee" isimli hesabı kullanmaktadır.

Editör: Haber Merkezi