Şair olmak isteyen bir Ömer'in başından geçenleri anlatan Şahane Hayaller filmi televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Komedi severlerin ilgiyle takip ettiği yapımlardan biri olan Şahane Hayaller filminin ne zaman ve nerede çekildiği merak edilenler arasında.

2020 yılının ilk aylarında vizyona girmişti. Film şimdilerde ise TV ekranlarından sinemaseverlerle buluşuyor. Filmin yönetmen koltuğuna Ömer Faruk Yardımcı'nın oturken senaryosunu ise Ömer Başdoğan ve Furkan Başdoğan kaleme aldı. Filmseverler de komedi yapımına dair detayları araştırıyor. Peki, Şahane Hayaller filminin konusu ne

ŞAHANE HAYALLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Komedi içeriğiyle izleyenleri güldürmeyi başaran Şahane Hayaller filminin konusu şöyle:

Ömer, şair olmak isteyen genç bir adamdır. Yıllardır hayalini gerçekleştirmeyi bekleyen Ömer, bu nedenle hayatını boşa geçirir. Hiçbir baltaya sap olamayan genç adam, zaman içinde hayalinden uzaklaşır. Tam da bu sırada liseden bir arkadaşı olan Ali ile karşılaşır. Ömer, Ali sayesinde yeniden hayaline tutunur. Ali'nin asıl amacı Ömer'in hayaline kavuşmasını sağlamak değil, onun menajerliğini yapıp sırtından para kazanmaktır. Ancak Ali'nin Ömer'in menajerliğini yapmasını sağlayacak bilgisi ve çevresi yoktur. Ömer'in kitabını bastırmak için türlü yolları deneyen ikili, kendilerini eğlenceli bir maceranın içinde bulur.

ŞAHANE HAYALLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı Şahane Hayalleri filminde rola alan oyuncular şöyle:

Ömer Başdoğan
Cemil Şahin
Salih Kalyon
Suzan Aksoy
Çetin Altay
Berrak Güvem
Nazlı Pınar Kaya
Ahmet Selçuk İlkan
Onursal Yıldırım

ŞAHANE HAYALLER FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

7 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren  Şahane Hayaller filmi, Ankara ilinin Nallıhan ilçesinde 2 haftalık bir sürede çekilmiştir. 

Filmin IMDb puanı ise 4.3'tür.

 

Editör: Haber Merkezi