TRT1 ekranlarının sevilen tarihi dizisi Payitaht Abdülhamid, 87. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Her hafta milyonlarca izleyiciyi TRT1 ekranlarına kilitleyen dizi, bu hafta da nefes kesici olaylarla dolu. Yeni bölümü dijital ortamdan izlemek isteyen hayranları ise, internette Payitaht Abdülhamid 87. bölüm full izle TRT 1 tarzında aramalar yapıyor. 24 Mayıs akşamı yayınlanacak Payitaht Abdülhamid 87. bölümde, elinde hiçbir kozu bulunmayan Rothschild en son Sabahattin'i devreye sokuyor ve askerler arasında bir ayaklanmaya neden oluyor. Aynı zamanda Şivenaz'a güvenmeyen ve ondan kurtulunması gerektiğini düşünen Seniha, Şivenaz'ın başına gelen olayla bir anda suçlu durumuna düşüyor. Peki, Şivenaz ölüyor mu? İşte, Payitaht Abdülhamid 87. bölüm izleme linki ve Payitaht Abdülhamid 87. bölüm hakkaında tüm merak edilenler...

Payitaht Abdülhamid 87. bölüm özeti

Abdülhamid'in etrafındaki hainlerin maskesi teker teker düşer. Vembery zindana atılır ve artık kurtuluk ümidi yoktur. Meydana sürdüğü tüm adamlarını kaybeden Rothschild, son çare  Sabahattin’i devreye sokar. Büyük bir kalkışma hazırlığındaolan Sabahattin'in önündeki tek engel Abdülhamid’e itaatkar hassa ordusudur. Rothschild bu engeli aşar ve askerler aralarında çıkan yüzünden ayaklanırlar.
 
Şivenaz Müslüman olma yolunda ilerlemektedir. Bu yolda en büyük yardımcısı ise, Bidar'dır. Ancak, Seniha, Şivenaz’a gübenmiyor ve son zamanlarda başına ard arda gelen tuhaf olaylar yüzünden Şivenaz ve ayindeki adamlarından kuşku duymaktadır. Seniha, Şivenaz’dan kurtulmaları gerektiğini düşünürken, kendini ansızın Şivenaz’ın başına gelen büyük felaketin suçlusu olarak bulacaktır.
 Jorris, Halil Halid’in adamlarına iki seçenek sunar. Ya canlarını feda ettikleri devlete ve Halil Halid’e ihanet edecekler, ya da Jorris’in tehdidine boyun eğip masum çocukların hayatlarını kurtaracaklardır. Halil Halid ise Söğütlü ve Asaf’ı Jorris’ten kurtarmaya çalışırken diğer adamlarını da kaybeder. 

Payitaht Abdülhamid 87. bölüm full izlemek için buraya tıklayın
 

Payitaht Abdülhamid 87. bölüm 1. fragman

Payitaht Abdülhamid 87. bölüm 2. fragman

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler oldu?

Abdülhamid'in Payitaht'ı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermesini Sabahattin, Rothschild ve diğer muhalifler kabullenemediler. Bu hainler, hem Abdülhamid’i tahtından indirebilmek hem de hanedanı bitirebilmek için yeni planlar içine girdiler. Vembery, kimliğini açığa çıkarabilecek herkesi bertaraf etti ve hainliğini saklayabilecek önlemler aldı. Fakat Abdülhamid, dost görünen düşmanları açığa çıkarmaya kararlıydı.

Halil Halid ise Süleyman Mabedinin yerini gösteren haritayı bulmak için öncelikle Jorris, Garo, Robina ve Vicinio’nun oyunlarını bozmak zorundaydı.

Rotschild’in gözden çıkardığı Şivenaz'ın babası yeniden tutuklandı ve mahkeme kararıyla idama mahkum edildi. Naime’nin sağlığının kötüye gitmesi, Bidar'ı fazlasıyla sarstı. Her Ramazan olduğu gibi Bidar ve Seniha bu Ramazan'da da gelenekleri yerine getirirdiler, aynı zamanda Abdülhamid'in yönetimindeki başka bir Ramazan geleneği olan Huzur derslerinde neler konuşulacağı merak konusu oldu. 

Daha önce Fuat, Şivenaz ve Rotshscild'in ihanetini ortaya çıkaran Abdülhamid, Vembery’nin hainliğini açığa çıkarabilecek mi? Mağlup olarak daha da ateşlenen düşmanları Abdülhamid'e karşı yeni hamlesi ne olacak?  Halil Halid Abdülhamid’e verdiği sözü tutabilecek mi? Garo Robina’ya duyduğu aşkın zaafıyla ikili oynamanın bedelini ödeyecek mi? Tüm bu soruların cevabı 17 Mayıs Cuma akşamı Payitaht Abdülhamid 86. bölümde yanıtını buldu.

Payitaht Abdülhamid 86. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi