Sıfır Bir'in CİO'su Azer Kurtuluş rolüyle Çukur'da! Cihangir Ceyhan kimdir? Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'a beklenen transfer geldi! 2. sezonun başlamasıyla birlikte sosyal medya üzerinden en çok istenilen oyuncu olan Cihangir Ceyhan, askerden gelmesiyle birlikte dizide yer almaya başladı. Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan, internet diliyle bilinen CİO Baba, Çukur'a bu bölümde diziye dahil olarak mahalleyi basan bastı. Kardeşinin intikamını almak isteyen Azer Kurtuluş, Koçovalılara savaş açıcak. Birçok Çukur hayranı ise Cihangir Ceyhan(Azer Kurtuluş) kimdir diye internet üzerinden aratmaya başladı. Peki Cihangir Ceyhan kimdir? Kaç bölüm dizide yer alacak? Aslen nerelidir? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar...

CİHANGİR CEYHAN, AZER KURTULUŞ OLARAK DİZİYE KATILIYOR!

Sıfır Bir dizisinde kendisini oynayan ve CİO lakabıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Cihangir Ceyhan, Çukur dizisinde Azer Kurtuluş rolüyle yer alacak. Dün akşam yayınlanan fragmanda Koçovalı ailesini tehdit eden Azer diziye yeni bir renk getireceği gözüküyor. Kardeşinin intikamını almak isteyen Azer, İdris Koçovalı sahnesi ise baya bir konuşulacak gibi duruyor. 

Cihangir Ceyhan kaç bölüm oynayacak?

Cihangir Ceyhan, uzun süre Akın Koçovalı rolüyle diziye katılacağı internet üzerinden konuşuluyordu. İnternet üzerinden yayınlanan dizide adını duyuran Cihangir Ceyhan, kısa sürede hayran kitlesini milyonlara ulaştırarak, AY Yapım ekibinin dikkatini çekeren, reyting rekorları kıran Çukur dizisina dahil oldu. Cihangir Ceyhan'ın ise kaç bölümlük diziye dahil olacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. 21 günlük bedelli askerliğini yerine getiren Cihangir Ceyhan kısa süre önce İstanbul'a gelerek dizinin çekimlerine başladı.

Cihangir Ceyhan Sıfır Bir'den neden ayrıldı

Adana'ya geri döndükten sonra arkadaş grubula birlikte hayalini kurdukları dizinin çekimlerini kendi çabalarıyla birlikte sosyal medya platformu üzerinden yayınlamaya başlayan Cihangir Ceyhan ve arkadaşları, kısa bir süre sonra hayran kitlesini milyonlara ulaştırarak bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. CİO karakteriyle ön plana çıkan Cihangir Ceyhan, dizinin en sevdiği karakteri haline dönüştü. Dizide kullandığı terimler ve şivesi sayesinde en sevilen karakter haline gelen Ceyhan, dizinin 5. sezonunda başrol olarak yola başladığı Savaş karakteriyle ters düşerek diziden ayrıldığı internet üzerinden en çok konuşulan olay oldu. Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkan iki oyuncu aralarının bozuk olduğu biliniyor. Cihangir Ceyhan son sezonda Sıfır Bir'de yer almazken, Savaş ise rolüne devam etmektedir.

Cihangir Ceyhan Aslen nerelidir?

1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.

2. SEZON 31 BÖLÜM FRAGMANINDA AZER SAHNELERİ NELER?

Bu hafta İstanbul'a gelerek dizinin çekimlerine başlayan Cihangir Ceyhan, fragmanın ilk sahnesinde kardeşinin cenazesi başında ağladığı gözüküyor. Dizide ismi duyulduğu zaman herkesin korktuğu bir karakteri canlandıracak olan Cihangir Ceyhan, kardeşinin ölümünden sonra direk Koçovalı mahallesine giderek hesap sormaya gidiyor. Fragmanda, İdris Baba'nın yanına giderek tehdit eden Azer Kurtuluş, fragmanın bir diğer sahnesinde ise Koçovalı kardeşlere hesap sormaya gidiyor. Koçovalı kardeşlerin suratının değişmesiyle dizide neler olacağı merak edilmeye başlandı bile. 

2. SEZON 31 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.

Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.

Adana’nın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapmak her zaman arkadaşları ile birlikte hayal ettiği bir şeydi. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süredir arkadaştır. Onunla birlikte Adana’nın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan hayallerini gerçekleştirmişlerdir. Daha sonra ekip büyümüş ve İki arkadaşın hayali büyüyerek Adana’nın dışına taşmıştır.

Özellikle dizide bakale seni pis ederim ha repliği ile büyük bir hayran kitlesi oluşmuştur. Dizi ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Özellikle Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde semt sakinleri Cio karakteri ile ismini duyuran Cihangir Ceyhan’a büyük bir ilgi göstermektedir. Gelecek bir çok dizi ve sinema filminde başrol oyuncu olarak yer alması hayranlarının en büyük beklentisidir.

Sıfır Bir dizisinden önce, 2015 yılında Yusuf isimli sinema filminde Serdar karakteri ile rol almıştır. Daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Editör: Haber Merkezi