Türkgün | Siyaset | Aydın Köşk İlçe Belediye Başkanı Güler'e ihraç talebi

Aydın Köşk İlçe Belediye Başkanı Güler'e ihraç talebi

Aydın’ın Köşk İlçe Belediye Başkanı Nuri Güler, hakkında ortaya atılan iddialar ve basındaki haberler nedeniyle kesin ihraç talebiyle AK Parti Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Aydın’ın Köşk İlçe Belediye Başkanı Nuri Güler, hakkında ortaya atılan iddialar ve basındaki haberler nedeniyle kesin ihraç talebiyle AK Parti Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

KAYNAK: AA

Aydın'ın Köşk İlçe Belediye Başkanı Nuri Güler, kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak AK Parti Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Belediye Başkanı Güler'in, hakkında ileri sürülen iddialar ve basında çıkan haberler nedeniyle parti tüzüğü gereğince kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.

Çelik: Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aydın/Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, parti tüzüğümüz gereğince kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...