Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, düşünceleri ne olursa olsun en değerli şeyin birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı. "Aramıza hiç kimsenin nifak sokmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz önce kendi ailemize sahip çıkacağız. Biz şehrimize ve ülkemize sahip çıkacağız. İnancı, dili, ırkı ne olursa olsun, Türkiye’den destek bekleyen mazlum coğrafyalarına sahip çıkacağız" dedi.
Trabzon’a gelen Bakan Uraloğlu, Düzköy ilçesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Düzköy Spor Salonu’ndaki programa Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmasında Cumhurbaşkanı’nın selamını ileten Bakan Uraloğlu, Ramazan ayının önemine dikkat çekti ve Türkiye’nin bölgesinde güven adası olduğunu belirtti.
Akçaabat-Düzköy yolunda sona yaklaşıldığını ifade eden Bakan, "Siyaseten kamu görevi olarak bizim görevimiz sizlere hizmet etmek. Akçaabat-Düzköy yolumuzu aşağı yukarı bitirdik, birkaç nokta kaldı, onları da tamamlıyoruz. Çayırbağı-Tonya yolunu da bitirdik. Mahalle yollarımızı da Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte yapıyoruz" dedi.
Türkiye Mazlum Coğrafyalara Destek Olacak
Bakan Uraloğlu, hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak, birlik ve beraberliğin önemine değindi. "Aramıza nifak sokulmasına izin vermeyeceğiz. Önce ailemize, sonra şehrimize ve ülkemize sahip çıkacağız. İnancı, dili, ırkı ne olursa olsun Türkiye’den menfaat bekleyen mazlum coğrafyalarına destek olmaya devam edeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu yolculuğumuz sürecek" ifadelerini kullandı.