Türkgün | Siyaset | İzmir'de MHP'ye toplu katılım! 350 kişi rozet takarak partiye geçti

İzmir'de MHP'ye toplu katılım! 350 kişi rozet takarak partiye geçti

İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenen törende MHP'ye katılan 350 yeni üyeye rozetleri takıldı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Devlet Bahçeli'nin kardeşlik çağrısının Türkiye genelinde karşılık bulduğunu belirterek, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenen törende MHP'ye katılan 350 yeni üyeye rozetleri takıldı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Devlet Bahçeli'nin kardeşlik çağrısının Türkiye genelinde karşılık bulduğunu belirterek, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

KAYNAK: AA

İzmir'in Torbalı ilçesinde düzenlenen programda, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katılan 350 yeni üyeye rozetleri takıldı. 

Törende konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu kardeşlik çağrısının Türkiye'nin dört bir yanında karşılık bulduğunu belirterek, partiye katılımların artarak sürdüğünü ifade etti.

Şahin'den Kardeşlik Vurgusu: "Milletin Birliği En Büyük Gücümüzdür"

Partiye katılımların devam ettiğini belirten Şahin, "Bugün burada sadece bir rozet takma töreni değil, aynı bayrağın gölgesinde, aynı ezanın sesinde, aynı vatan toprağında kader birliği yapmış gönülleri birleştireceğiz." dedi.

Birlik ve beraberliğin önemine değinen Şahin, "Bir devleti güçlü yapan yalnızca ordusu, ekonomisi değil, milletinin birbirine duyduğu güven, kardeşlik ve ortak geleceğe olan inançlarıdır. Amerika İran'ı bombalıyor, İran ise Körfez ülkelerini bombalıyor. Bu savaşta yıkılan Müslüman şehirleri, ölen Müslüman çocuklar, ağlayan Müslüman anaları, kanı akan yine bu coğrafyanın insanı. İç cephemizi sağlamlaştırmadan dışarıdaki oyunları bozamayız." diye konuştu.

350 Kişi MHP'ye Katıldı! Şahin'den 'Terörsüz Türkiye' Çağrısı

"Terörsüz Türkiye" hedefinin önemini vurgulayan Şahin, bu hedefin Müslümanı Müslümana vurdurmak isteyenlere karşı kurulmuş bir kardeşlik cephesi olduğunu kaydetti.

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar'ın da katıldığı program, Çermikliler Derneği, Tarım İşçileri Kooperatifi, Erzurumlular Derneğinin üyeleri ile ilçede yaşayan Diyarbakırlı, Mardinli, Bitlisli, Karslı, Muşlu, Şanlıurfalı yeni 350 üyeye rozetlerinin takılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...