Türkgün | Siyaset | MHP, "Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu"na üyelerini belirledi: "Sorumluluğumuzun büyüklüğünün farkındayız"

MHP, "Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu"na üyelerini belirledi: "Sorumluluğumuzun büyüklüğünün farkındayız"

MHP, “Terörsüz Türkiye” hedefi için kurulan Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu’na 4 isimle katılıyor. Genel Başkan Bahçeli’nin görevlendirdiği milletvekilleri, yeni dönemin hukuki zeminini oluşturacak çalışmalara katkı sunacak.

MHP, “Terörsüz Türkiye” hedefi için kurulan Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu’na 4 isimle katılıyor. Genel Başkan Bahçeli’nin görevlendirdiği milletvekilleri, yeni dönemin hukuki zeminini oluşturacak çalışmalara katkı sunacak.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulan 51 üyeli Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu’nda partisini temsil edecek isimleri kamuoyuna duyurdu.

Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle komisyon üyeliğine şu isimlerin görevlendirildiğini açıkladı:

Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız

Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk

Tokat Milletvekili Yücel Bulut

Komisyonun, “Terörsüz Türkiye” vizyonu doğrultusunda idari ve hukuki altyapının şekillendirilmesine katkı sunmak amacıyla kurulduğuna dikkat çeken Feti Yıldız, kendilerine verilen sorumluluğun bilincinde olduklarını vurguladı.

Yıldız açıklamasında, “Muhterem Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye bizlere duyduğu güven ve tevdi ettiği bu önemli görev nedeniyle minnet ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...