Türkgün | Siyaset | MHP'li Feti Yıldız: 'İstanbul bizim sevdamızın, kavgamızın şehri'

MHP'li Feti Yıldız: 'İstanbul bizim sevdamızın, kavgamızın şehri'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, İstanbul İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, "İstanbul zaten bizim şehrimiz... Sevdamızın, kavgamızın şehri. Çok değerli arkadaşlarımız görev alacaktır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, İstanbul İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, "İstanbul zaten bizim şehrimiz... Sevdamızın, kavgamızın şehri. Çok değerli arkadaşlarımız görev alacaktır" dedi.

KAYNAK: TÜRKGÜN

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP İstanbul İl Kongresi'nde Bengü Türk TV'ye açıklamalarda bulundu.

Terörsüz Türkiye hedefine ilişkin konuşan Yıldız, "23 aylık bir süreç. Liderimizin 1 Ekim 2024 tarihinde yeni yasama açılışının hemen sonra DEM Parti sıralarına giderek selamlaşması ve ardından taziyede bulunması, bu sürecin kapısını araladı. 22 Ekim 2024 tarihinde MHP grup toplantısında tarihi konuşmayı yaptı. Bu konuşma 100 yıllık siyasi tarihimizdeki en cesur konuşmaydı. Oradan başlayarak gelişmeleri Türk milleti yakından takip etti. Öncelikle bir komisyon kuruldu. Meclis'te bulunan 12 partiden 11'i bu komisyona üye verdi. Katkı sunmak isteyen herkesi sonuna kadar dinledik." dedi. 

'Çok değerli arkadaşlarımız görev alacaktır'

İstanbul kongresine ilişkin de konuşan Yıldız şunları söyledi:

“MHP, 57 yıllık bir siyasi geçmişe, imrenilecek bir disipline ve ciddi bir fikrî müktesebata sahip, Türk siyasetinin en köklü partisidir. İstanbul zaten bizim şehrimiz... Sevdamızın, kavgamızın şehri. Çok değerli arkadaşlarımız görev alacaktır. Üniversite, sanayi, finans şehri İstanbul'da iktidar olan Türkiye'de iktidarı yakalar diyorum.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...