Türkgün | Siyaset | MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den 15 Temmuz mesajı: “İhanet projesi yırtılıp atıldı”

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den 15 Temmuz mesajı: “İhanet projesi yırtılıp atıldı”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, 15 Temmuz’un işgal ve ihanete karşı yazılan millî diriliş destanı olduğunu belirterek, Türk milletinin varlığına kast eden herkesin en ağır bedeli ödeyeceğini vurguladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter, 15 Temmuz’un işgal ve ihanete karşı yazılan millî diriliş destanı olduğunu belirterek, Türk milletinin varlığına kast eden herkesin en ağır bedeli ödeyeceğini vurguladı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir mesaj yayımladı.

Yönter, 15 Temmuz’un yalnızca bir darbe girişiminin bastırıldığı bir gece değil, millî diriliş destanı ve ihanete karşı milletin kıyamı olduğunu ifade etti. “Dokuz yıl önce Haçlı emellerine hizmet eden FETÖ ve işbirlikçi çevrelerin vatanımızı ele geçirme projesi yırtılıp atılmıştır” diyen Yönter, bu mücadelede 252 vatan evladının şehit, binlercesinin ise gazi olduğunu hatırlattı.

Açıklamasında, şehitlere rahmet, gazilere minnet duygularını dile getiren Yönter, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimizi ve muazzez milletimizi saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına kast etmeyi düşünen herkesin tarih ve hukuk önünde bedel ödeyeceğini vurgulayan Yönter, mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Devlet-i ebed müddet, millet-i ebed müddet sonsuza kadar müdafaa edilecektir.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...