23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Ali Koç'tan Galatasaray için olay açıklama! 'Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmüyorlar''

Ali Koç'tan Galatasaray için olay açıklama! 'Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmüyorlar''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bayram kutlamasında tüm taraftarların bayramını kutladıktan sonra Galatasaray'ı hedef aldığı açıklamalarda bulundu. Koç, ezeli rakiplerinin sürekli olarak Fenerbahçe'yi hedef almalarına atıfta bulunarak, "Sakin bir döneme girmiş oluruz ama bir rakibimiz var ki patolojik vaka başkanı ve hocası, her konuştuklarında Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmezler." ifadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Koç'tan Galatasaray için olay açıklama! 'Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmüyorlar''
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün bayram kutlamasında önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, bayram ve Babalar Günü mesajı verirken, "Bayramınızı kutluyorum, mübarek olsun. Daha nice bayramlara inşallah buralarda kutlama yaparız. Babalar Günü'nü de atlamayalım. Baba olan herkesin Babalar Günü'nü kutluyum." dedi.

MİLLİ TAKIM MAÇI VE BAŞARI DİLEĞİ

Ali Koç, milli takımın önemli bir maça çıkacağını belirterek, "Milli takım bugün çok önemli bir maça çıkıyor. Millet olarak maça çıkıyoruz. İnşallah 3 puanı alacağız ve arkasından bir sonraki tura geçeriz. Bunu yapacak kadro ve kalitemiz var. Biraz da şans olursa, bence yolumuz açık. Allah onlara şans versin. İnşallah bu akşam ikinci bir bayramı hep birlikte kutlarız." şeklinde konuştu.

MUTLULUK VEREN FENERİUM REKORLARI

Ali Koç, taraftarların Fenerium'a olan ilgisinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bugün beni mutlu eden konulardan biri ailece gelmeniz. Üzerinizde o kadar çok ürün görüyorum ki çok mutlu oluyorum. Sayenizde Fenerium rekorlar kırmaya devam ediyor. Bu sene Fenerium rekorlar kırdı." şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜ VE DİKKAT ÇEKEN DURUMLAR

Fenerbahçe'nin büyüklüğüne vurgu yapan Ali Koç, "Fenerbahçe bir hoca getirir, günlerce o konuşulur. Kimse şampiyonluk konuşmaz. Fenerbahçe seçime girer, siyasi seçimlerden daha fazla konuşulur. İki başkan adayı televizyona çıkar, görülmemiş reytinge ulaşılır." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A YÖNELİK ELEŞTİRİLER

Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray'a yönelik sert sözlerle eleştirilerde bulunarak, "Fenerbahçe, böyle büyük bir camia. Ligler biter, kulüpler, yöneticiler işlerine bakarlar, yeni sezon planlanmasına bakarlar. Sakin bir döneme girmiş oluruz ama bir rakibimiz var ki patolojik vaka başkanı ve hocası, her konuştuklarında Fenerbahçe'yi dillerinden düşürmezler." şeklinde konuştu.

MOURİNHO İLE İLGİLİ TRANSFER AÇIKLAMALARI

Ali Koç, teknik direktörleri Mourinho'nun yakında gelmesini beklediklerini belirterek, "Hocamız 2-3 güne geliyor. Gittiğinden beri çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Gazetede çıkan haberlere itibar etmeyin. Hiçbir şeye itibar etmeyin, bizden haber bekleyin. Transfer piyasası daha hareketli bile değil. Biz sakin ve dingin bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizden haber bekleyin, inanmaya devam edin." dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Tunç: Diamant Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Bakan Tunç: Diamant Tema hakkında yakalama kararı çıkarıldı