Türkgün | Spor | Gizemli maç! Sadece Güneş takip etti

Gizemli maç! Sadece Güneş takip etti

Fatih Terim Başakşehir Stadı'nda oynan Güney Kore - Gürcistan hazırlık maçında bilet satışı yapılmadı. Mücadeleyi yalnızca A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş takip etti.

Fatih Terim Başakşehir Stadı'nda oynan Güney Kore - Gürcistan hazırlık maçında bilet satışı yapılmadı. Mücadeleyi yalnızca A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş takip etti.

Güney Kore ve Gürcistan arasında İstanbul'da yapılan hazırlık maçı boş tribünler önünde oynandı. Kocaeli'den özel davetle getirilen yaklaşık 300 kişilik Hyundai çalışanları ve aileleri haricinde tribünlerde kimse yoktu.

Bilet satışı yapıldı
Maçın biletleri ise açık satışa sunulmadı. Bu nedenle Türkiye'de yaşayan herhangi bir Gürcü, Koreli ya da Türk, istese dahi maça gelemedi. Hayalet maçın sürpriz konuğu ise Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu.

 

Mücadele 2-2 sonuçlandı
Daha önce Güney Kore'de çalışan ve ülkeyle iyi ilişkileri olan Güneş, her iki takım teknik direktörünü ziyaret ederek "Hoş geldiniz" dediği ortaya çıktı. Gürcistan heyetini de ziyaret eden, futbolcular ve teknik adamlarla görüşen Güneş'in, maça gelerek kendilerini ziyaret etmesinden her iki ekibin yetkililerinin de çok memnun kaldıkları ve bunu 'ince bir davranış' olarak değerlendirdikleri öğrenildi.

Bu gizemli maç 2-2 beraberlikle sona erdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...