Türkgün | Spor | Ozan'ın yanına bir Türk daha! 4 yıllık...

Ozan'ın yanına bir Türk daha! 4 yıllık...

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04, 18 yaşındaki Türk kökenli futbolcusu Levent Mercan ile profesyonel kontrat yaptı.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04, 18 yaşındaki Türk kökenli futbolcusu Levent Mercan ile profesyonel kontrat yaptı.

Schalke 04 Kulübünden yapılan açıklamada, alt yapıdan yetişen Levent Mercan ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar sürecek 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü David Wagner, Levent Mercan'ın profesyonel sözleşmeyi hak ettiğini belirterek, "Levent'in hedefi her genç oyuncu gibi kendisini daha fazla geliştirmek. Bunun için bizden her türlü desteği alacak." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu da profesyonel sözleşme imzalayarak bir hayaline ulaştığını aktararak, gelecek yıllarda kendisini daha da geliştirmek için çalışacağını kaydetti.

Schalke 04 takımında eski Galatasaraylı yıldız Ozan Tufan da top koşturuyor...

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...