Eşref Rüya son bölümde neler oldu? sorusu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Eşref ile Kadir’in karşı karşıya geldiği bu bölümde, Kadir operasyonunu yönetmek için yeni bir mekan arayışına girerken, Eşref ona artık dur deme zamanının geldiğini fark ediyor. Soluksuz izlenen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu ise izleyiciler tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı.
EŞREF RÜYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Eşref Rüya dizisinin son bölümünde, Kadir operasyonunu yürütmek için yeni bir mekân arayışına girerken, Eşref ona artık “dur” deme zamanının geldiğini fark ediyor. Kadir’in itibarını sarsacak büyük bir hamle gerçekleştiren Eşref, aynı zamanda piyasayı yasadışı maddelerden temizleme çabasında yeni düşmanlarla karşı karşıya kalıyor.

Dinçer, Eşref’in kurduğu tuzağa düşer ve çaresizce bir sonraki adımını planlamaya çalışır. Ancak Eşref’in gizli hayranıyla yüzleşmesine dakikalar kala, hangarda meydana gelen büyük bir patlama tüm planları alt üst eder.
Geçtiğimiz bölümde Dinçer’in merdivenden düşmesi, Eşref için beklenmedik bir tehdidin habercisi olmuştu. Nisan ise Eşref’i korumak için her türlü riski göze almaya kararlıdır.

Eşref, kendisine tuzak kuran kişiyi ortaya çıkarmak için her yolu denerken, Çiğdem’le de yüzleşmek zorunda kalır. Ancak Nisan’a yeniden kavuştuğunu sandığı anda, onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

Dizinin temposu bu hafta da hız kesmedi. Patlama sahnesiyle final yapan yeni bölüm, izleyicilere nefes kesen anlar yaşatmaya devam ediyor.
EŞREF RÜYA 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Eşref Rüya’nın yeni bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Fragmanın önümüzdeki günlerde ekranlarda olması bekleniyor.
EŞREF RÜYA OYUNCU KADROSU
Çağatay Ulusoy – Eşref Tek
Demet Özdemir – Nisan Akyol
Büşra Develi – Çiğdem Serim
Necip Memili – Gürdal Bozok
Tolga Tekin – Müslüm Çermik
Şebnem Hassanisoughi – Asuman Tek
İdris Nebi Taşkan – Kadir
Ebru Aykaç – Perihan Bozok
Gökhan Yıkılkan – Dinçer
Ahmet Rıfat Şungar – Kenan
EŞREF RÜYA HAKKINDA
Eşref Rüya dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Senaryosunu Ethem Özışık ve Lokman Maral kaleme alırken, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.
Dizi, yapım şirketi olarak TIMS&B Productions imzası taşıyor.