Pazartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Uzak Şehir, yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak. Yayınlanan son fragmanlar ise adeta heyecanı doruğa taşıyor. Albora Konağı'nda gerilim tırmanırken, izleyiciler Uzak Şehir'in yeni bölümünde yine ekrana kilitlenecek. Peki, Uzak Şehir 37. bölümde neler yaşanacak? İşte merak edilen detaylar...
UZAK ŞEHİR 37. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Uzak Şehir, yeni sezonda da reytinglerde zirvedeki yerini koruyor. Her bölümüyle konuşulan yapım, bu akşam 37. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.
Yayınlanan yeni bölüm fragmanı heyecanı artırırken, diziden gelen sahneler adeta izleyiciyi ekrana kilitledi. Albora Konağı'nda yıllardır gizli kalan sır bu bölümle birlikte açığa çıkacak. Ardından yaşanacak olaylar ise tam anlamıyla aksiyon dolu. Uzak Şehir 37. bölüm, bu akşam Kanal D'de 20:00'da ekranlarda olacak.
UZAK ŞEHİR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Kanal D'nin fenomen dizisi Uzak Şehir'in 37. bölümünde sırlar tamamen gün yüzüne çıkıyor. Şahin'in "Boran'ın katili benim babammış" sözleri, ekran başındakilere adeta şok etkisi yaşatacak. Albora Konağı'nda fırtınaların kopacağı sahneler peş peşe gelirken, Kaya'yı bulunduğu çukurdan kimin kurtaracağı merak konusu. Zerrin'in yanında beliren sürpriz bir karakter de izleyicilerin kafasını karıştıracak.
Yeni bölümde Alya ise tam anlamıyla Albora kadını olarak ekranlarda olacak. "Anneyim, hekimim ve senin eşinim" sözleriyle Alya, Albora Konağı'nda dikkatleri üzerine çekecek.
En çok merak edilen sahne ise Şahin'in, Boran'ın katilinin kendi babası olduğunu öğrenmesi oldu. Vicdan azabı ve yaşadığı şokla silahı kendine doğrultan Şahin ne yapacak? Uzak Şehir'in 37. bölümünde tüm taşlar yerinden oynayacak.
UZAK ŞEHİR 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?
36. bölümde Albora cephesi, Ecmel ve Demir'in kurduğu tuzak nedeniyle alt üst olmuştu. Kaya gözlerini kaybederken, Cihan polislerden kaçmak zorunda kalmıştı. Zerrin ve Kaya cephesinde, bebeklerinin kalp atışlarını birlikte duymaları sosyal medyada en çok konuşulan anlardan biri olmuştu.
Kaya uzak bir evde saklanırken, Cihan'ın Alya'ya "Çek Tetiği" şarkısını söylemesi milyonlarca kez izlendi. Bunun yanında Sadakat, Alya'yı korumak için kendini öne atmış ve vurulmuştu.
Uzak Şehir 37. bölüm, bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisine nefes kesen sahneler sunacak. Kaya çukurdan çıkabilecek mi? Şahin, öğrendiği gerçekle ne yapacak? Ecmel'in akıbeti ne olacak? Tüm bu soruların yanıtı, Uzak Şehir'in yeni bölümünde ortaya çıkacak.