Yönetmenliğini Michael Bay'ın üstlendiği yapımcılığını ise Steven Spielberg'in yaptığı Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi yeniden TV seyircisinin karşısına çıkıyor. 2009 yılında Türkiye'de gösterime giren filmle ilgili  bazı bilgiler merak konusu oldu. Aksiyon severler, Transformers Yenilenlerin İntikamı filmin oyuncularını öğrenmek istiyor.

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAM FİLMİ OYUNCULARI

Shia LaBeouf - Sam Witwicky

Megan Fox - Mikaela Banes

Josh Duhamel - Yüzbaşı William Lennox

Tyrese Gibson - USAF Okul Çavuşu Epps

John Turturro - Ajan Simmons

Matthew Marsden - Graham

Isabel Lucas - Alice

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Transformers Yenilenlerin İntikamı filminin konusu da sıkça araştırılanlar arasında.

Filmde, Sam Witwicky, Transformers'ın tarihçesini araştırmaktadır. Bu tuhaf makinelerin kökenleri ve dünya üzerindeki bulgularının tarihi konusunda yeni detaylar keşfetmektedir. Derlediği bilgileri ele geçirmek isteyen iblis ruhlu Deceptionlar ise ensesindedir! En büyük mücadele, Mısır'daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers’ın gişede muazzam başarı kazanması üzerine çekilen devam filmidir. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki mekanik savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini fantazmatik filmlerin hamisi Steven Spielberg yaptı. Başrollerinde Shia LaBeouf ve geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi de ziyaret ederek Türk hayranlarıyla buluşan Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak.

MEGAN FOX KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Megan Denise Fox, 16 Mayıs 1986 yılında Oak Ridge, Tennessee'de dünyaya geldi.

5 yaşındayken tiyatro ve dans dersleri almaya başladı. 10 yaşındayken ailesiyle birlikte Florida’ya taşındı ve orada eğitimine devam etti. 13 yaşındayken oyunculuk ve mankenlik yapmaya başladı. 1999 yılında Amerika Mankenlik ve Yetenek yarışmasında çeşitli ödüller kazandı. Fox, Holiday in the Sun adlı filmle magazin basınında Ashley Olsen'a rakip gösterildi. Fox 1,63 cm boyundadır.

2007'den 2020 yılına kadar Brian Austin Green ile beraberdi. Çift 2010 yılında evlenmiştir. 2020'nin Eylül ayında boşanmışlardır. 2020'nin yaz aylarında şarkıcı Machine Gun Kelly ile çıkmaya başlamıştır. İlk çıktığı yıllarda Angelina Jolie'ye benzerliği ile konuşulmuştur. 2010 yılında Eminem ve Rihanna'nın "Love The Way You Lie" şarkısının klibinde oynamıştır. 

27 Eylül 2012 tarihinde Noah Shannon Green adını verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir

Editör: Haber Merkezi