Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı filmi bu akşam saat 21:00'da Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, 2019 yapımı bir filmdir. Yönetmenliğini Kamil Aydın'ın yaptığı filmin senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait. Peki, Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı konusu nedir? Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı nerede çekildi, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

TÜRKLER GELİYOR ADALETİN KILICI NEREDE ÇEKİLDİ?

Yaklaşık 50 bin metrekarelik alana inşa edilen film setinde çekilen filmin hazırlık süreci 1 yıl sürdü. 15. yüzyılın mekanlarına uyum sağlamak amacı ile hazırlık sürecinin bir hayli uzun olduğu film farklı bölgelerde de çekilmiştir.

Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı

TÜRKLER GELİYOR ADALETİN KILICI KONUSU NEDİR?

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Balkan coğrafyasındaki zulmün önüne geçmek için zorlu bir mücadeleye girişen Fatih Sultan Mehmet'in seçkin savaşçı birliği Akıncıların hikayesini konu ediyor.

Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'un fethinin ardından rotasını Roma'ya çevirir. Ancak bu sırada Sırp kralı Lazar, Fatih Sultan Mehmet'in Avrupa'daki kararlı ilerleyişinin önüne geçmek ister. Fatih Sultan Mehmet'e ölümüne bağlı olan Akıncılar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa ile ittifak kuran, Balkan coğrafyasında büyük bir zulme neden olan Lazar'ın planını bozmak için, harekete geçer. Fatih'in Akıncıları, hak ve adaleti sağlamak ve yaşanan zulme dur diyebilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.

Türkler Geliyor Adaletin Kılıcı konusu

TÜRKLER GELİYOR ADALETİN KILICI OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerinde Ece Çeşmioğlu, Emre Kıvılcım, Levent Özdilek'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Selda Alkor, Ogün Kaptanoğlu, Seray Kaya, Ebru Özkan, Serdar Gökhan, Eren Vurdem, Cemal Hünal gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi