Türkgün | Videolar | Gündem | Asrın felaketinin 3. yılında yürek burkan buluşma! Bakan Kurum, Mesut Hançer’le yan yana

Asrın felaketinin 3. yılında yürek burkan buluşma! Bakan Kurum, Mesut Hançer’le yan yana

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ın simge isimlerinden Mesut Hançer ile buluştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ın simge isimlerinden Mesut Hançer ile buluştu.

KAYNAK: Akşam

Kahramanmaraş merkezli "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan 6 Şubat depremlerinin üzerinden 3 yıl geçti. Yaklaşık 53 bin kişinin hayatını kaybettiği 100 binden fazla kişinin yaralandığı felaketin yıl dönümünde deprem şehitleri dualarla anıldı.

DEPREMİN SEMBOL İSMİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesi'nde enkazın altında kalan 16 yaşındaki kızı Irmak Leyla Hançer'in elini tuttuğu fotoğraf karesiyle akıllara kazınan Mesut Hançer ile buluştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...