Türkgün | Videolar | Gündem | Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular: Samsun'da renkli anlar

Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular: Samsun'da renkli anlar

Samsun Şehir Hastanesi açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan kalabalık arasında gelinlik ve damatlıklarıyla bekleyen yeni evli çift dikkat çekti.

Samsun Şehir Hastanesi açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılayan kalabalık arasında gelinlik ve damatlıklarıyla bekleyen yeni evli çift dikkat çekti.

KAYNAK: İHA
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 1

Rize'den Samsun-Çarşamba Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle şehir merkezine hareket etti. 

 

1 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 2

Yol güzergahında bekleyen vatandaşlar, Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

2 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 3

TEKKEKÖY'DE SEVGİ SELİ

Erdoğan, kara yoluyla şehir merkezine geçerken Tekkeköy ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. 

 

3 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 4

İlçe girişinde toplanan kalabalık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın otobüsle alandan geçişi sırasında sevgi gösterisinde bulundu.

 

 

4 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 5

Vatandaşlara el sallayarak karşılık veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini karşılayanlara teşekkür etti. Kalabalık arasında bugün dünyaevine giren Mustafa Kılıç ve Mervegül Yılmaz çifti de yer aldı.

 

 

5 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 6

GELİNLİK VE DAMATLIKLA YOLA KOŞTULAR

Kuaförden çıktıktan sonra düğün salonuna gitmek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için ilçe girişine gelen gelin ve damat, Erdoğan'ın kendilerine gösterdiği ilgi karşısında büyük heyecan yaşadı.

 

6 / 7
Düğün salonu yerine Erdoğan'ın yolunu tuttular 7
7 / 7
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...