Türkgün | Videolar | Gündem | İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’den gündem olan Kudüs çıkışı: 'Rabbimden Kudüs valiliğini niyaz ettim'

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’den gündem olan Kudüs çıkışı: 'Rabbimden Kudüs valiliğini niyaz ettim'

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kudüs'e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçmişte Allah'tan bir günlüğüne dahi olsa Kudüs Valiliği görevini nasip etmesini dilediğini söyleyen Çiftçi, "Şam'ın, Halep'in ve Karabağ'ın özgürlüğünü gördüğümüz gibi Kudüs'ün özgürlüğünü de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kudüs'e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçmişte Allah'tan bir günlüğüne dahi olsa Kudüs Valiliği görevini nasip etmesini dilediğini söyleyen Çiftçi, "Şam'ın, Halep'in ve Karabağ'ın özgürlüğünü gördüğümüz gibi Kudüs'ün özgürlüğünü de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, katıldığı programda bölge coğrafyasına ve Kudüs’ün geleceğine ilişkin ezber bozan açıklamalarda bulundu. Geçmişte yaptığı valilik görevlerine atıfta bulunan Bakan Çiftçi, kalbinde büyüttüğü en büyük duanın "Kudüs Valiliği" olduğunu dile getirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu toprakların yeniden Türkiye'nin tasarrufuna gireceğine inandığını vurguladı.

“Şam ve Halep Gibi Kudüs'ün de Özgürlüğünü Göreceğiz”

Konuşmasında bölgesel gelişmelere ve özgürlük mücadelelerine dikkat çeken İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kudüs'ün elbet bir gün özgürlüğe kavuşacağını belirterek şöyle konuştu:

"Şam'ın, Halep'in, Karabağ'ın özgürlüğünü gördüğümüz gibi inşallah bir gün Kudüs'ün de özgürlüğünü göreceğiz. Ben buna bütün kalbimle inandım ve inanmaya da devam ediyorum. Geçmişte olduğu gibi yine oralar bizim olacak. Yine bizim hüküm ve tasarrufumuz altına inşallah girecek."

“İçten İçe Büyüttüğüm Niyazım Şuydu...”

Valilik yaptığı dönemdeki samimi duasını ilk kez paylaşan Bakan Çiftçi, salondakilerden büyük alkış alan o anısını şu sözlerle aktardı:

Benim valiyken Cenabı Hak'tan bir niyazım vardı. Malum burada beş sene valilik yaptıktan sonra Erzurum'a tayin oldum. İki buçuk sene de orada görev yaptım. İçten içe büyüttüğüm niyazım şuydu. Rabbim bana bir gün de olsa Kudüs Valiliğini nasip et diye. Yine inanıyorum ki Cenabı Hak o günleri bizlere gösterecek. Mutlaka gösterecek. Ben buna bütün kalbimle inandım ve inanmaya da devam ediyorum.

"başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir küresel lider var"

 Geçmişte olduğu gibi yine oralar bizim olacak. Yine bizim hüküm ve tasarrufumuz altına inşallah girecek. Çünkü başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi bir küresel lider var. Bir dünya lideri var.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...