Olay, Derince ilçesi Mersincik Mahallesi Hayat Caddesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, 27 ZA 568 plakalı minibüs ile plakası öğrenilemeyen otomobil arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında araçlardan biri park halindeki başka bir araca çarptı.
Kazanın ardından araçlardan inen taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine tekme, tokat, bıçak ve beyzbol sopasıyla saldırdı.
5 KİŞİ BIÇAKLANDI
Çıkan kavgada bir kişi karnından, bir kişi boğazından, 2 kişi ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandı.
Kavgayı ayırmaya çalışan bir vatandaş da elinden bıçakla yaralandı. Böylece olayda toplam 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN VATANDAŞ DA YARALANDI
Olay sırasında kahvehanede bulunan vatandaşlar, kavga eden tarafları ayırmaya çalıştı.
Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan vatandaşlardan biri de elinden bıçakla yaralandı.
Kavganın ardından bazı şüpheliler otomobille olay yerinden kaçtı.
NİŞANLI KIZIN KAÇIRILDIĞI İDDİASI
Öte yandan tarafların akraba oldukları ve kavganın, nişanlı bir kızın kaçırıldığı iddiası nedeniyle çıktığı öne sürüldü.
Olayın ardından kaçan şüphelilerin henüz yakalanamadığı öğrenildi.
Polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.