Uluslararası düzeyde büyük ilgi gören Volleyball World Beach Pro Tour'un Alanya etabı, 11-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Alanya Uluslararası Plaj Sporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek turnuvaya 29 ülkeden toplam 112 takım katılıyor.
112 Takım Sahaya Çıkıyor
Alanya, bu yıl uluslararası plaj voleybolunun önemli duraklarından biri haline geliyor. 29 farklı ülkeden gelen takımlar, beş gün boyunca kıyasıya mücadele edecek. Türkiye’yi erkeklerde 3, kadınlarda 2 olmak üzere toplam 5 takım temsil edecek.
Çeyrek Final 14 Haziran’da, Final 15 Haziran’da
Turnuva Direktörü Oğuz Değirmenci, maçların programıyla ilgili bilgi vererek çeyrek ve yarı final karşılaşmalarının 14 Haziran’da, final mücadelesinin ise 15 Haziran saat 20.00’de oynanacağını açıkladı. Değirmenci, tüm takımlara başarılar diledi.
“Alanya, Plaj Voleybolunda Marka Oldu”
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş ise Alanya’nın spor altyapısına yaptığı yatırımlarla plaj voleybolunda önemli bir marka haline geldiğini söyledi. Aslandaş, bu tür organizasyonların milli sporcuların yetişmesine de katkı sağlayacağını ifade etti.