Dram türündeki Yağmur filmi bugün 360 TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Senaryosunu Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Orhan Elmas'ın üstlendiği Yağmur filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu yapmaktadır.

YAĞMUR FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, YAĞMUR FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

1971 yılında çekilen Yağmur filmi 1972 yılında vizyona girmiştir. Yağmur filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Hülya Koçyiğit

Ediz Hun

Önder Somer

Gülistan Güzey

Şaziye Moral

Deniz Erkanat

Necdet Tosun

Muammer Gözalan

Natuk Baytan

Renan Fosforoğlu

YAĞMUR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Günsel (Hülya Koçyiğit) genç ve güzel bir şarkıcıdır. Çalışmak için İzmir’e yaptığı bir yolculuk sırasında şöhretli bir ressam olan Fikret Arda (Ediz Hun) ile tanışır. Genç ressam bu seyahati son eserlerini sergilemek için yapmaktadır. Bir hafta süren beraberlikleri içlerine aşk ateşi düşürür ama ikisi de nişanlıdır. İstanbul’a dönüşlerinde nişanlılarına gerçeği söyleyecekler ve sonsuza kadar beraber olacaklardır. Her ikisinin nişanlıları da gerçeği büyük olgunlukla karşılar ve aralarından çekilirler. Fakat Günsel, sevdiği adamla olan randevusuna giderken öylesine mutludur ki, süratle gelen bir arabanın farkına varamayıp kaza geçirir.

 

Editör: Haber Merkezi