Türkgün | Yaşam | Dubai çikolatası kabusa döndü! Çocuğun imdadına annesi koştu

Dubai çikolatası kabusa döndü! Çocuğun imdadına annesi koştu

Diyarbakır'da Dubai çikolatası yiyen 6 yaşındaki çocuk bir anda nefes zorluğu yaşamaya başladı. Annesinin müdahalesi sonrası rahatlayan çocuğun yediği Dubai çikolatasından ise plastik maddeler çıktı. Aile durum karşısında şoke oldu.

Diyarbakır'da Dubai çikolatası yiyen 6 yaşındaki çocuk bir anda nefes zorluğu yaşamaya başladı. Annesinin müdahalesi sonrası rahatlayan çocuğun yediği Dubai çikolatasından ise plastik maddeler çıktı. Aile durum karşısında şoke oldu.

KAYNAK: İHA

Diyarbakır'da bir marketten Dubai çikolatası alan aile, çikolatanın içinden çıkanı görünce adeta şoke oldu.

Dün, ailenin 6 yaşındaki çocuğu çikolatayı yerken nefes almakta zorluk çekti.

Durumu fark eden anne, müdahalede bulunarak ağızdaki gıdayı çıkartıp çocuğun nefes almasını sağladı. Çikolata kontrol edildiğinde ise, içinde plastik parçalar olduğu fark edildi.

İÇİNDEN NAYLON ÇIKTI

Yakup Kurttekin, evden arandığını cevap verdiğinde eşinin ve çocuklarının panik havasıyla küçük kızının boğazına bir şey kaçtığını ve bunu çıkartırken de içinde naylon parçacıklarının olduğunu fark ettiklerini ifade etti.

“DAHA KÖTÜ SONUÇLANABİLİRDİ”

Naylondan tıkandığını, nefes alıp vermede zorlandığı fark edildiğini söyleyen Kurttekin, "Müdahale ile çıkardılar. Çok şükür bir şey olmadı. Ama bu olmayacak anlamına da gelmiyor. Fark etmeselerdi yabancı cisim, nefes borusunu tıkar, mide asidi eritemez ve bağırsakları tıkayabilir. En kötüsü ölümle sonuçlanabilirdi. Allah korudu. Lütfen denetimleri daha sık gerçekleştirin. Aksi takdirde daha kötü sonuçlarla karşılaşılabilir" dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...