Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin dikkatli olması gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre O-3 Otoyolu, İzmir-Aydın Otoyolu ve Ankara-Niğde Otoyolu başta olmak üzere 9 güzergâhta ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.
O-3 Otoyolu'nun Hadımköy-Çatalca kavşakları 1-4. kilometrelerindeki Karasu Viyadüğü'nde yaklaşım betonu ve derz onarım çalışmaları yapılıyor.
Çalışmalar nedeniyle otoyolun Ankara istikametinde şerit daraltılarak ulaşım kontrollü sağlanıyor.
İzmir-Aydın Otoyolu'nda iki şerit kapatıldı
İzmir-Aydın Otoyolu'nun 17-18. kilometrelerinde Kızılcaköy Köprüsü'nün İzmir istikametindeki derz yenileme ve onarım çalışmaları sürüyor.
Bu nedenle sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım sol ve orta şeritlerden gerçekleştiriliyor.
Ankara-Niğde Otoyolu'nun Hacılar Kavşağı Ankara istikametinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor.
Çalışmalar dolayısıyla iki şerit trafiğe kapatılırken ulaşım diğer şeritlerden kontrollü devam ediyor.
Bursa Çevre Otoyolu'nun Bursa-Yıldırım kavşakları 0-3. kilometrelerinde köprü genleşme derzi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu nedenle İzmir-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.
Nurdağı-Gaziantep yolunun 27-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kesimde ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Samsun-Ordu yolunda sürücüler alt yola yönlendiriliyor
Samsun-Ordu yolunun 9-12. kilometrelerinde köprü bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.
Çalışmalar nedeniyle katlı yolun Samsun istikameti trafiğe kapatıldı. Sürücüler alt yola yönlendiriliyor.
Trabzon-Rize yolunun 28. kilometresindeki Araklı Viyadüğü Giriş Köprüsü'nün Trabzon yönünde genleşme derzi onarımı gerçekleştiriliyor.
Bu kesimde ulaşım tek şeritten kontrollü devam ediyor.
Malatya-Elazığ yolunun 69-70. kilometrelerinde bulunan Handere-3 Köprüsü'nde sanat yapısı çalışmaları sürdürülüyor. Bu nedenle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Çankırı-Ankara yolunun 4-12. kilometrelerindeki Acısu Varyantı'nda dolgu iyileştirme ve üstyapı yenileme çalışmaları yapılıyor.
Çalışmalar nedeniyle ulaşım, Süleymanlı Köyü bağlantısı üzerinden eski Çankırı-Ankara yolundan gerçekleştiriliyor.
Konya-Afyonkarahisar yolunun 1-4. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları devam ediyor.
Bu kesimde ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.