Yükselişini sürdüren altının gram fiyatı 467,6 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Altın bilezik fiyatlarında da yükseliş başladı. Fiyatlar yatırımcıların ve elinde bileziği olanlar için kritik öneme sahip. 18 ayar bilezik alış fiyatı 347 TL'den işlem görüyor. İşte güncel bilezik fiyatları.

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI

Alış: 424 TL

Satış: 428 TL

Altın bilezik fiyatı

14 AYAR ALTIN BİLEZİK FİYATLARI

Alış: 270 TL

Satış: 273 TL

18 AYAR ALTIN BİLEZİK FİYATLARI

Alış: 347 TL

Satış: 350 TL

ALTINDA NELER YAŞANIYOR

Analistler, dün ABD Merkez Bankasının (Fed) politika faizinde değişikliğe gitmemesi ile birlikte Fed Başkanı Jerome Powell'ın tahvil alımını yavaşlatmayacaklarına ve enflasyondaki artışın geçici olduğuna ilişkin açıklamalarının altının ons fiyatını baskıladığını belirtti.

Bugün, Almanya'da Tüketici Fiyat Endeksi ve ABD'de ilk çeyrek Gayri Safi Yurt içi Hasıla (GSYH) verileri ile haftalık işsizlik başvurularının takip edileceğini ifade eden analistler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin gelişmelerin de yatırımcıların odağında bulunmaya devam ettiğini aktardı.

ALTIN YÜKSELİR Mİ

Analistler teknik göstergelere göre ons altının kısa vadede 1750 dolar – 1800 dolar bandında bir seyir görülebileceğini dile getiriyor.

Editör: Haber Merkezi