Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi yeni bölümü ile ekrana geliyor. Yapımını NTC Medya- Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan gibi birçok ünlü isim yer alırken, senaryo ise Leyla Oter ve Doruk Erengül tarafından kaleme alındı. Seyirciler ise Aşkın Tarifi dizisinin oyuncularını ve hikayesi araştırıyor. İşte detaylar... 

Yönetmen koltuğuna Deniz Koloş’un oturduğu, proje yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı, senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme aldığı Aşkın Tarifi 3. bölümüyle bu akkam Kanal D ekranlarında...

AŞKIN TARİFİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, İstanbul'da çekildiği belirtiliyor. Dizide bazı sahnelerin Gaziantep'te çekileceği de iddia edildi. Kadir Doğulu'nun sosyal medya paylaşımlarında dizinin bazı sahnelerinin Mısır Çarşısında çekildiği anlaşıldı.

AŞKIN TARİFİ DİZİSİNİN HİKAYESİ NEDİR?

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

aşkıntarfi

AŞKIN TARİFİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

 Yeni dizi Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün yanı sıra Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

AŞKIN TARİFİ 3 BÖLÜM KONUSU NEDİR?

Naz’ın, Taylan’ın evlenme teklifini kabul etmesi; Fırat’ın işini daha da zorlaştırır. Taylan, her ne kadar Fırat’a karşı zafer kazanmış gibi görünse de Fırat’ın restoranda çalışmaya devam edecek olması; onu huzursuz eder. Bu son hamlesi bile, Fırat’ı hayatlarından tamamen çıkarmaya yetmemiştir. Fırat ve Naz’ın arası, Naz’ın teklifi kabul etmesi yüzünden daha da gerilir. Çünkü Fırat, henüz kendine bile itiraf edemese de Naz’ın teklifi kabul etmesine bozulmuştur. Fırat, bir yandan kapalı kebapçıyı da açtırmaya çalışmaktadır. Üzerinde, bunun da gerginliği vardır. Naz’la yine atıştıkları sırada, Fırat’ın önceden yaptığı bir hamle sayesinde; kısmen de olsa, sulh olurlar. Ancak beklenenin aksine yaşanan gelişmeler; Naz ve Fırat’ı baş başa bir yolculuğa sürükler. Bu sayede, birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulurlar. Ancak bunu öğrenen Sultan, çok gerilir ve beklenmedik bir hamle yapar. Taylan da Naz’la bir an önce evlenip, ününe ün katmak için adımlarını hızlandırır. Aynı zamanda, Hazım’ın da gözüne girmeyi istemektedir. Bir aile yemeği organize eder. Ancak Naz’ın ve Taylan’ın planları, birbirini tutmaz. Taylan, Naz’ı bulmak için restorana gittiğinde; onu çok büyük bir sürprizin beklediğinden habersizdir. Acaba Fırat, amacına ulaşabilmiş midir?

Editör: Haber Merkezi