İzleyenleri kahkahaya boğan Çakallarla Dans 5 filmi bu akşam Atv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Yerli sinemanın son yıllarda en başarılı serileri arasında yer alan Çakallarla Dans filminin sonuncusu TV ekranlarında yayınlanırken film severler ise Çakallarla Dans 5 filminin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Film 7 Kasım 2018 tarihinde vizyona girmişti.

ÇAKALLARLA DAN 5 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olurlar. Kahramanlarımız, bu yasağı delmek isterken Kayınço Gökhan'ın yıllar önce tek gecelik ilişkisinden çocuğu olduğu ortaya çıkar. Kızı Leyla, zengin ve züppe bir çocuk olan Sinan'la birliktedir. Gökhan, bunu gururuna yediremez. Sinan'la kızı Leyla'yı ayırmanın yollarını aramaya başlar. Ancak bunu tek başına yapması imkansızdır. Çakallar hem yasağı delip hem de Kayınço'nun kızını kurtarmaya çalışırken başlarına birbirinden komik, heyecanlı olaylar gelecektir.

ÇAKALLARLA DAN 5 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Şevket Çoruh (Kayınço Gökhan)

İlker Ayrık (Muhasebeci Servet)

Timur Acar (Köfte Necmi)

Murat Akkoyunlu (Del Piyero Hikmet)

Tuba Ünsal (Sinem)

Kemal Uçar (Yücel)

Erdal Tosun (Bestami Muço)

Cengiz Küçükayvaz (Adnan)

Sümer Tilmaç (Bahattin Aga)

Didem Balçın (Fatma)

ÇAKALLARLA DANS 5 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Şebnem Dönmez, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın ve Naz Çağla Irmak'ın da oyuncu kadrosuna dahil edildiği Çakallarla Dans 5 filmi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi.

Editör: Haber Merkezi