Televizon kanalları yeni yepımlarıyla izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor. Yeni başlayan Cam Tavanlar dizisi de izleyenlerin beğenisini kazanan projelerden biri oldu. OJO Pictures imzalı dizinin bu akşam 3. bölümü ekranlara geliyor. Klasik yaz dizilerinden bir farkı olmasa da oyuncu kadrosuyla reytinglerde üst sıralarda yer almayı başaran Cam Tavanlar dizisinin nerede çekildiği araştırılıyor.  

İki hafta önce ekran macerası başlayan diziler arasında yer alan ve Show TV'de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner'in üstleniyor. Dizinin senaryosunu Meriç Acemi kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturuyor.

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yeni dizi Cam Tavanlar'da iş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek her istediğini kolaylıkla elde eden, sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem'in (Kubilay Aka) tatlı-sert yarışı; intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılıyor.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk iki bölümde izleyici kitlesini etkileyen Cam Tavanlar dizisi İstanbul'da çekiliyor. Cam Tavanlar dizisinin özellikle İstanbul Şişli, Beşiktaş ve Beykoz sırtları gibi semtlerde çekildiği öğrenildi.

CAM TAVANLAR OYUNCULARI KİMLER?

Cam Tavanlar dizinin oyuncu kadrosunda, daha öne başarılı projelere imza atan Bensu Soral ve Kubilay Aka dışında Beril Kayar, Hatice Aslan, Ayten Soykök, Ahmet Melih Yılmaz, Alper Kut, Mehmet Bilge Aslan, Aziz Caner İnan, Şifanur Gül, İsmail Karagöz, Gizem Erdem, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar gibi birçok oyuncu yer alıyor.

KUBİLAY AKA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1995 yılında dünyaya gelen Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunudur. Üniversite eğitimi sonrasında oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımlarını atan Aka, ilk olarak 2016 yılında Durul Taylan ve Yağmur Taylan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Kanal D ekranlarında yer alan ‘Vatanım Sensin’ adlı dizide Ali Kemal karakterine hayat vermiştir. 2017 – 2021 yılları arasında yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’ isimli dizide Celasun karakterine hayat vermiştir. Bu projede adından çok söz ettiren Aka, bu projede Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Koçak Köstendil gibi isimlerle birlikte yer almıştır.

BENSU SORAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik Tasarım bölümünde okuyan Soral, 2011 yılında İstanbul Halk Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve böylelikle oyunculuk kariyeri için ilk adımı atmıştır. 2012 yılından bu yana birçok dizi, film ve reklam filmlerinde yer alarak oyunculuk kariyerine halen devam etmektedir. Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde dizilerinin yanı sıra Yol Ayrımı ve Organize İşler: Sazan Sarmalı sinema filmlerinde yer almıştır.

 

Editör: Haber Merkezi