Kanal D'nin sevilen dizisinde esrarengiz şekilde yaşamını sürdüren Muzaffer(Muzo) karakterinin kim olduğu merak ediliyor. Dizide Muzo karakterini Enis Arıkan canlandırmakta. Camdaki Kız Muzo kimdir sorusun böylece yanıt bulmuş oldu. Enis Arıkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Camdaki Kız Enis Arıkan’ın hayatı ve kariyeri

CAMDAKİ KIZ MUZO KİM, HASTALIĞI NEDİR?

Yayınlandığı günden bu yana izleyici tarafından beğenilen Camdaki Kız dizisinin, geçtiğimiz iki bölümünde yüzünü göstermeyen, odasından çıkmayan ve tüm aile fertlerinin fikirlerine saygı duyduğu Muzo karakterini Enis Arıkan canlandırıyor.

Muzo karakteri, doğuştan bir takım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiştir. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuştur. Çok zeki ve yetenekli bir mimardır. Özellikle babası Rafet Koroğlu ve diğer aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişidir.

Camdak kız Muzo kimdir

Sıklıkla vakit geçirdiği odasında kendine bir dünya kuran Muzaffer, kendini teknolojiye vermiş durumda. Muzo odasına kurduğu uzay üssüne benzeyen mekanda vakit geçiriyor.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol aldı.İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme geliyor.

Camdak kız Muzo kimdir

ENİS ARIKAN: 'CAMDAKİ KIZ'IN İLK ÇEKİMİNDEN SONRA İKİ GÜN YATAKLARA DÜŞTÜM. 

Oyuncu Enis Arıkan Posta gazetesine verdiği röportajda şunları söyledi: 

EVİN İÇİNDE AĞLAYA AĞLAYA GEZİYORUZ OYUNCU KOÇUMLA

Şu an deli gibi ilgi görüyorsunuz. “Bunun farkında değilim” demeyin şimdi…

Bak sana şöyle anlatayım kendimi; yaptığım her işte o kadar çocuk gibi, sıfırdan başlıyormuşum heyecanı duyuyorum ki… “Şu an neredeyim? Bana neler verildi?” aklımın ucundan geçmiyor. Hiç onların şımarıklığını yaşayamıyorum. Yakınlarım, menajerim çok iyi bilir. Bir işe başlayınca günlerce uyuyamam.

Ciddi olamazsınız…

Çok ciddiyim. “Yapabilecek miyim? Kıvırabilecek miyim?” diye ömrünü çürütürüm yanımdakilerin. ‘Camdaki Kız’ın ilk çekiminden sonra iki gün yataklara düştüm. Öyle duvarlara baktım. İlk bölümün yayınlandığı gün, izlememek için direkt uyudum. Bu yüzden şımarmaya hiç vaktim olmuyor. Resmen travma yaşatıyorum kendime. Evin içinde ağlaya ağlaya geziyoruz oyuncu koçumla. (Gülüyor)

ENİS ARIKAN'IN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2014 – Hayat Ağacı (Arif Gür) (TV Dizisi)

2014 – Cesur Hemşire (TV Dizisi)

2012 – Uçurum (Kutlu) (TV Dizisi)

2010 – 2011 – Yerden Yüksek (Sabit Cezzar) (TV Dizisi)

2010 – Aşk ve Ceza (TV Dizisi)

2009 – Kapadokya Düşleri (Ahmet) (TV Dizisi)

2008 – Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon (TV Dizisi)

2007 – Genco (Cüneyt) (TV Dizisi)

2004 – Kadın İsterse (TV Dizisi)

2003 – Gurbet Kadını (Fırat) (TV Dizisi)

2002 – Çekirdek Aile (TV Dizisi)

2002 – Yıldızların Altında (TV Dizisi)

2001 – Hırsız (Cem) (TV Dizisi)

1999 – Zilyoner (TV Dizisi)

1998 – Gülerken Ağladık (TV Dizisi)

1998 – Aynalı Tahir (Erman) (TV Dizisi)

 

Editör: Haber Merkezi