Çetin Çeviz 2 filmi bu akşam Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. 2016 yılı yapımı olan Çetin Ceviz 2 filmi, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Çetin Ceviz 2 filmi, nerede çekildiği araştırılıyor. Komedi içeriği ile izleyenlerden tam not alan film detayları haberde.

ÇETİN CEVİZ 2 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Çetin Ceviz 2 filminde, tüm tanıdıkları tarafından uğursuz biri olarak görülen Hatice aradığı aşkı buluyor ve Tahsin ile evleniyor. Düğün gecesi Tahsin’in babasının vefat haberi geliyor ve köyün yolunu tutuyorlar. Babasının mirası açıklanıyor ve tüm miras Tahsin’e kalıyor. Kimsenin bilmediği gömünün bulunması için kardeşler hareket geçiyor. Tahsin ve Hatice ise mirası sürpriz bir şekilde değerlendiriyor.

ÇETİN CEVİZ FİLMİ 2 OYUNCULARI KİMLER?

Geniş oyuncu kadrosuyla izleyenlerin dikkaetini çeken filmde şu isimler rol alıyor:

Fırat Tanış (Tahsin)
Ayça Erturan (Hatice)
Ayhan Taş (Muhtar)
Beyti Engin (Necip)
Gürsu Gür (Fazıl)
Özgün Aydın (Ürkek)
Zeynep Kankonde (Ümüş)

Çetin Ceviz filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Sabahattin Yakut (Kudret), Hilmi Özçelik (Hoca-İmam), İlay Erkök (Ayşen), Deniz Özerman (İmsak), Banu Fotocan (Dürdane) ve Ozan Uygun( Caner) yer aldı.

ÇETİN CEVİZ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Komedi içerikli bir yapım olan Çetin Ceviz filmi İstanbul’un Şile ilçesinde çekildi. Marmara Bölgesi’nin kuzeydoğusunda, Karadeniz kıyısında yer alan Şile ilçesinde Çetin Ceviz 2 filminin çekim setleri kuruldu. Çekimlerin büyük bir bölümün Şile sınırları içinde yapıldığı biliniyor.

 

Editör: Haber Merkezi