Gönül Dağı dizisinde söylediği 'Dercesine' şarkısıyla ve canlandırdığı karakter ile izleyenlerden tam not alan Eser Eyüboğlu hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Yöresel şiveyii başarılı bir şekilde izleyenlere aktaran Eser Eyüboğlu'nun aslen nereli olduğu ve hangi filmlerde oynadığını araştırılıyor. İşte Gönül Dağı'nın Selami'si hakkında bilinmeyenler...

ESER EYÜBOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, müzisyen, müzik yapımcısı olan Eser Eyüpoğlu, 1984, Bursa doğumlu. Bilkent Üniversitesi mezunu. Sektöre ilk girişi bir program ile olmuştur. Benzemez Kimse Sana" programına yarışmacı olarak katılmış ve başarılı performansı ile kendini göstermiştir. Doksanlar dizisindeki Necmettin karakteri de kariyerinin önemli işlerindendir. Oflu Hoca'nın Şifresi filmlerinin de Kadir'idir.

Eser Eyüboğlu aynı zamanda tiyatro sanatçısıdır. Birçok tiyatro oyununda rol almış ve müziklerini yapmıştır. Piyano, Yan Flüt, Bağlama, Mey, Akkardeon, Klarnet, Dilli Kaval çalıyor. Ayrıca Kick Box yapıyor.

Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Eser Eyüboğlu, son yıllarda, 2018'de Ege'nin Hamsisi dizisinde Dursun Dursunoğlu karakterini canlandırdı, Şevkat Yerimdar isimli dizide Müfit karakterine hayat vermesi ile büyük beğeni topladı. 2020 yılında Gönül Dağı dizisi kadrosunda yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

ESER EYÜBOĞLU'NUN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Gönül Dağı (Selami, TV Dizisi 2020)

Ege'nin Hamsisi (Dursun, TV Dizisi 2018)

Şevkat Yerimdar (İsmail Veremoğlu, TV Dizisi 2017)

Cingöz Recai (Fikret, Sinema Filmi 2017)

Beceriksiz Katil (TV Filmi 2017)

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (Kadir, Sinema Filmi 2016)

Kalp Hırsızı (Kemal, TV Dizisi 2014)

Oflu Hoca'nın Şifresi (Kadir, Sinema Filmi 2014)

Mandıra Filozofu (Şükrü, Sinema Filmi 2014)

Düşman Kardeşler (TV Dizisi 2012)

Eser Eyüpoğlu, Zeynep Uyumaz ile evlidir ve 2 tane ikiz bebeği bulunmaktadır.

ZEYNEP UYUMAZ KİMDİR?

Zeynep Uyumaz Eyüboğlu hakkında merak edilenler. Kimdir? kaç yaşında? eşi kim? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

20 Aralık 1984 tarihinde dünyaya gelen Zeynep Uyumaz Eyüboğlu Yay burcudur. Cast Direktörü olarak televizyon dünyasındaki çalışmalarını sürdürmektedir. Uzun yıllardır bir çok başarılı dizi ve sinema projesinin oyuncu seçimlerinde çalışmalar yapmıştır.

Cast Direktörü, Sorumlusu olarak görev aldığı bazı projeler;

Sıla, Arka Sıradakiler, Yalancı Romantik, Papatyam, Çocuklar Duymasın, Öğretmen Kemal, Adım Bayram Bayram, Babam Sağolsun, Seksenler, Kalp Hırsızı, Ayrılsak da Beraberiz, Kadın ve Yasak Elma dizilerinde Cast Sorumlusu, Direktörü olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Ayrıca 2009 yılında vizyona giren Dersimiz Atatürk sinema filmininde Cast Sorumlusu olarak görev almıştır.

Zeynep Uyumaz Eyüboğlu 2015 yılında usta oyuncu Eser Eyüboğlu ile evlenmiştir. Maalesef doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgisine henüz ulaşılamamıştır.

 

Editör: Haber Merkezi