Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Güney Kore ziyaretine ilişkin sanal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, Güney Kore ile Türkiye arasındaki dostluğun güçlü bağlarla sürdüğünü belirterek Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung ve eşi Kim Hea Kyung'a teşekkür etti.
"Dostluğumuz gönüllerde de güçlü"
Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Güney Kore ziyaretimiz, iki ülke arasındaki dostluğun yalnızca tarihte değil, gönüllerde de ne denli güçlü bir karşılığı olduğunu bir kez daha gösterdi. Nazik ev sahiplikleri için Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung'a ve değerli eşi Kim Hea Kyung Hanımefendi'ye yürekten teşekkür ediyoruz"
Paylaşımda ayrıca Güney Kore'deki programlardan kesitlerin yer aldığı bir video da paylaşıldı.