İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Etiler Mahallesi'nde, eğlence mekanından taksiye binerek Etiler'e giden 3 kadın ile taksici Ahmet Güneş arasında 600 liralık taksi ücreti nedeniyle tartışma çıktı.
Olay, 12 Ağustos Çarşamba günü saat 03.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre ticari taksi şoförü Ahmet Güneş, Kuruçeşme'deki bir eğlence mekanından aldığı 3 kadın yolcuyla Etiler'e doğru yola çıktı. Yolculuk sırasında herhangi bir sorun yaşanmazken, taksi Etiler'e ulaştığında taksimetre 600 lira yazdı.
İddiaya göre 3 kadın, çeşitli bahaneler öne sürerek yolculuk ücretini ödemek istemedi.
600 lirayı ödemek istemediler
600 lirayı isteyen şoför ile kadınlar arasında tartışma çıktı. Kadınların tartışmayı sürdürerek sözlü şekilde şoförün üzerine yürüdüğü ve saldırgan tavırlar sergilediği iddiası üzerine güvenliğinden endişe eden taksici polisi aradı.
Kadınların araçtan uzaklaşmaya çalıştığını gören taksi şoförü, yaşananları belgelemek amacıyla cep telefonu kamerasını açarak kayıt almaya başladı.
3 kadın, taksimetrede yazan 600 lirayı ödemeden olay yerinden uzaklaştı.

Taksici yaşananları anlattı
Taksici Ahmet Güneş, yaşananları anlattı.
Güneş, Ortaköy'de bulunan gece kulübünden 3 yabancı uyruklu kadın müşteriyi aracına aldığını ve Etiler istikametine gitmek istediklerini söylediklerini belirtti.
Taksimetreyi açarak Etiler güzergahına doğru yola çıktığını aktaran Güneş, yolculuk sırasında kadınların kendi aralarında Arapça tartıştıklarını ve küfürleştiklerini söyledi.
Tartışmanın daha sonra kendisine yöneldiğini belirten Güneş, kadınların kendilerini farklı bir yerden götürdüğünü ve dolandırmaya çalıştığını söylediklerini ifade etti.
Güneş, olayın büyüyeceğini düşünerek aracını müsait bir yere çektiğini ve kadınlardan araçtan inmelerini istediğini anlattı.
Herhangi bir ücret talep etmediğini belirten Güneş, kadınların "Hayır, biz araçtan inmeyeceğiz. Polis gelecek" dediğini, bunun üzerine 112'yi arayarak polis talep ettiğini söyledi.
"Kendi aralarında 'taciz etti' diyelim dediler"
Güneş, polislerle telefonda görüştüğü sırada kadınların kendi aralarında kendisini taciz etmekle suçlayacaklarını söylediklerini öne sürdü.
Arapça bildiğini ve konuşulanları duyunca telaşlandığını belirten Güneş, polislerin acil gelmesini istediğini söyledi.
Telefon görüşmesinin ardından cep telefonunun kamerasını açarak kayıt almaya başladığını anlatan Güneş, kadınların kayıt aldığını görünce üzerine doğru geldiklerini, telefonunu almaya çalıştıklarını ve kendisini iterek düşürmeye çalıştıklarını iddia etti.
Yaklaşık 6 dakikalık video kaydı bulunduğunu belirten Güneş, daha sonra aracına dönerek yeniden olay yerine geldiğini anlattı.
Kadınların telefonun kaydının sona erdiğini görünce tekrar kendisine yöneldiğini öne süren Güneş, kadınlardan birinin sağ koltuğa, diğerinin arka koltuğa oturduğunu, üçüncü kadının ise şoför kapısını açarak araçtan inmesini engellediğini söyledi.

"'Bizi affet, videoyu sil' dediler"
Güneş, kadınların daha sonra özür dilemeye başladığını belirterek şöyle konuştu:
"Biz sarhoşuz. Bizi affet, elindeki videoyu sil."
Güneş, kadınlara kayıtları kesinlikle silmeyeceğini ve polislerin gelmesini bekleyeceklerini söylediğini aktardı.
Elindeki kayıtları polislere göstereceğini belirten Güneş, kadınlardan birinin çenesinden tutarak kendisiyle konuşmaya çalıştığını, şoför kapısı tarafındaki diğer kadının ise kendisini öpmeye çalıştığını öne sürdü.
Yaşananların araç içi kameralarında da bulunduğunu belirten Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden araç kamerası kayıtlarını talep ettiğini söyledi.
Güneş, kadınlardan şikayetçi olduğunu belirterek, "Deport olmaları için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.