Türkgün | Gündem | Muğla’da devlet hastanesinde yangın: 30 hasta sevk edildi

Muğla’da devlet hastanesinde yangın: 30 hasta sevk edildi

Muğla’daki Ortaca Devlet Hastanesinin kazan ve jeneratör dairesinde yangın çıktı. Tedbir amacıyla 30 hasta çevredeki hastanelere nakledildi.

Muğla’daki Ortaca Devlet Hastanesinin kazan ve jeneratör dairesinde yangın çıktı. Tedbir amacıyla 30 hasta çevredeki hastanelere nakledildi.

KAYNAK: DHA

İtfaiye ekipleri, yangını bir saatlik müdahaleyle hastanenin ana binasına sıçramadan kontrol altına aldı.

30 HASTA BAŞKA HASTANELERE SEVK EDİLDİ

Yangın, saat 11.00 sıralarında Gölbaşı Mahallesi’ndeki Ortaca Devlet Hastanesinin kazan ve jeneratör dairesinde başladı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Hastanedeki 30 kişi, tedbir amacıyla çevredeki sağlık kuruluşlarına sevk edildi.

YANGIN BİR SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Alevlere 10 personel ve 4 itfaiye aracıyla müdahale edildi. Yangın, bir saatlik çalışmanın ardından ana binaya ulaşmadan söndürüldü. Çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...